Nøyaktigheten av kjøretøy hastighet, akselerasjon

akselerasjon har en feilmargin. Ulike typer speedometers brukes i bilindustrien, og selv om den eksakte feilmarginen varierer etter type og produsent ingen alternativet gir en 100 prosent nøyaktig hastighet lesing til alle tider. Variabler på kjøretøyet som endres over tid påvirker nøyaktigheten av et speedometer. Nøyaktighet

"Car and Driver" magasinet i 2002 gjorde en studie på nøyaktigheten av speedometers. Resultatene viste at i gjennomsnitt var det en merkbar forskjell mellom hastigheten vises i bilen og den faktiske hastigheten. Etter å ha studert 200 kjøretøy som beveger seg ved 70 mph, var speedometeret avlesninger i gjennomsnitt 1,37 mph raskere enn den faktiske hastigheten. Noen biler ble slått av en enda større margin.
GPS

dag, mange folk skjønner det kan være et problem med deres speedometer nøyaktighet fordi så mange biler er utstyrt med et GPS-system som måler også hastighet. Når du merker en forskjell mellom hastigheten gitt av GPS og speedometer, bruke GPS som mer nøyaktig mål. Richard Langley, professor i geodesi og Precision Navigasjon, sier at GPS hastighetsavlesninger er generelt mye mer nøyaktig enn speedometers.

Årsaker til Unøyaktig Readings

Mange ting føre til at speedometer lesing for å være off. For eksempel, dekk med en annen størrelse eller med annen lufttrykk enn hva som var på bilen når speedometeret ble opprinnelig kalibrert bidra til unøyaktige målinger. I tillegg GPS-baserte speedometers er unøyaktige hvis du ikke kan få et klart signal fra GPS-satellittene, slik som når bilen er omgitt av høye objekter.
Re-kalibrering

speedometer som ikke er nøyaktige bør re-kalibrert. Denne prosessen vanligvis skal utføres av en kvalifisert mekaniker. En mekanisk speedometer er re-kalibreres ved hjelp av tannhjul med forskjellig antall tenner for å få en mer nøyaktig avlesning. I moderne speedometers kontrollert av elektroniske sensorer, innebærer re-kalibrering tilgang til bilens datamaskin programmering som styrer speedometeret lettleselig.
Offentlige forskrifter

akselerasjon er ment å passe i en utpekt feilmargin for å møte amerikanske transport bestemmelser. I henhold til loven, når en kjører i en hastighet på 50 km /h kan speedometeret ikke være feil med mer enn 5 mph i begge retninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68639.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer