Hva Sluk et bilbatteri Hvis Dynamo og Starter er bra?

Det kan være et mysterium som du må løse hvis du ikke vet hva er tømme batteriet, spesielt etter å ha kontrollert at dynamoen og starteren er gode. Det er helt normalt at batterier lades sakte ut mens du sitter i en bil - så et batteri som er på sin siste ben kan lade helt. Andre batteriproblemer vanligvis har å gjøre med tilbehør som kan holde på selv om nøkkelen er slått av. Korrosjon

Korrosjon påvirker evnen av batteriet for å akseptere en kostnad, og kan, avhengig av hvor den er funnet, skape en belastning på batteriet. Hold batteripolene og terminaler rengjøre og bekrefte at alle ledninger til og fra batteriet er ubrutt og fri for korrosjon.
Tilbehør

Aftermarket radioer, lagt subwoofere eller GPS-enheter er blant de enheter som kan operere uten nøkkel å være på. Hvis du ikke får det til en vane å slå av disse enhetene før du slår av bilen, kan du oppdage at batteriet er i stadig utlading. Mange av de avanserte elektronikken har også en standby-modus, som setter en liten belastning på batteriet. Selv om dette ikke bør være et problem for en sunn batteri, vil et batteri som er å miste sin evne til å holde på ladingen definitivt bli påvirket av selv den minste spenning avløp.

Aftermarket Alarmer
med

Aftermarket alarmsystemer er en annen potensiell batteriet tappes. Ekstrautstyr som kroker opp til batteriet direkte, utenom bilens tenningssystem, kan føre til en belastning på batteriet hvis det er engasjert, og du er klar over det. Dette kan inkludere eventuelle eksterne enheter som brukes til å åpne bilen. Hvis en ekstern knapp forblir engasjert, det setter en belastning på batteriet system.
Bil Dører

Noen folk ikke innser at hvis du ikke fast stengt en bildør, kan kuppelen lysbryter bli engasjert og tappe et batteri over natten. Mens en dørbryter kan virke ubetydelig, kan andre elektriske systemer være knyttet til det, og disse systemene kan mangedoble belastning på batteriet.
Bad Grounds eller elektrisk kortslutning

Bad begrunnelse eller elektriske shorts også kan forårsake nåværende avløp. Sjekk sikringsskapet for noen sikringer som er gått. En defekt sikring kan være en indikasjon på en kortslutning i det systemet. Bruk et digitalt multimeter for å identifisere den korte eller nåværende avløp. Følg produsentens anbefalinger for å finne elektrisk kortslutning eller kortsiktig avløp, som bruker feil testmetode kan føre til feilaktige diagnoser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68634.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer