Hvordan sjekke en 2006 LS7 Crank Sensor

The LS7 motoren er en høy ytelse V-8 installert i 2006 og nyere Chevrolet Z06 Corvettes. General Motors selger også LS7 som en kasse motor montering. Den LS7 gjør en forbløffende 505 hestekrefter og 470 lb-ft dreiemoment. Motoren inneholder en tørr-sump oljesystemet og smidd titan kobler stenger. Til tross for disse ytelse oppgraderinger og velprøvd driftssikkerhet av denne motoren, kan det fortsatt er problemer. Man er svikt av veivakselen posisjonssensor, som gir den drivverket styringsmodulen med informasjon om posisjonen av veivakselen i forhold til blokken ved. PCM bruker denne informasjonen til å bestemme når man skal fyre av tennplugger. En defekt veivaksel posisjon sensor vil hindre at motoren starter. En scan verktøy og digital multimeter må brukes til å kommunisere med bilens PCM og test spesifikk ledninger for å finne ut om veivaksel posisjon sensor fungerer som det skal. Du trenger
Scan verktøyet
Digital multimeter
multimeter back-probe vedlegg
Assistant
Vis flere instruksjoner
en

Vri tenningen til "På"-posisjon og finne bilens diagnostiske data port. Det ligger under dashbordet på førersiden av bilen, rett over pedalene.
2

Plug skanningen verktøyets diagnostiske data pluggen inn i bilens diagnostiske data port. Slå på skanning verktøyet og naviger til "live data"-skjermen, hvor du kan se ulike data parametre i sanntid. Hver skanning verktøy (avhengig av merke og modell) har en litt annen meny struktur. "Live data"-menyen er generelt en undermeny av PCM funksjoner menyen. Rådfør deg med skanning verktøyet bruksanvisningen hvis du har problemer med å finne den "live data" skjerm.
3

Bla nedover til du ser "Engine RPM" parameter. Sveiv motoren mens du ser den. Hvis denne parameteren er fortsatt på "0" mens motoren spy, er at en god indikasjon på at veivaksel posisjon sensor er defekt og må skiftes ut. Men sveiv sensor ledninger må kontrolleres for å sikre at sensoren mottar riktig mengde spenning før bestemme at selve sensoren er defekt.
4

Åpne panseret og finn veivaksel posisjon sensor. Den er montert til passasjeren siden av motorblokken, ved siden av starteren. Den har en tre-leder kontakten knyttet til den. De ledningsfargene er mørk blå /hvit, gul /sort og lys grønn.
5

Still et digitalt multimeter til "DC volt" og koble en back-probe vedlegg til positiv spenning test bly. Ground den svarte test bly, så har en assistent sveiv motoren mens du back-sondere lyse ledningen på venstre side av kontakten. Den DMM bør vise en lesning av 5 volt. Hvis DMM leser mindre, det er et problem med spenning forsyning fra drivverket kontroll modul og ikke sveiv sensor. Hvis DMM leser 5 volt, blir sveiv sensor mottar riktig mengde spenning og ikke fungerer, og derfor er defekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68624.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer