Hvor å Sjekk den elektriske delen av drivstoff sprøytebrukere

injektorer opptre som elektrisk styrte skyte dyser som mottar en puls signal å injisere og fyre av en presis mengde drivstoff inn i inntaket manifold. Multiport injektorer levere individuelle skudd i hver sylinder. Injektorer kan føre til en rekke problemer, inkludert fosser, steiling, feiltenning, nøling, flom og nei-start forhold. Den ECM, eller motorstyresystem, sender et elektronisk signal til drivstoff injektoren, som må leses og overføre en elektrisk puls for å tenne drivstoffet. Et kjøretøy eier kan utføre noen tester for å fastslå om den elektriske delen av injektoren fungerer som den skal. Du trenger
stetoskop
maskeringstape
multimeter
Eiers reparere manuell
Vis flere instruksjoner
en

Påfør i nødbremsen og angi overføring velgeren i "Park" for en automatisk og nøytral for en standard girkasse.
2

Løft panseret og finn drivstoff injektor rail, som kan være under hevet inntak manifold, på sidene av den på en langsgående montert motor, eller på toppen av spjeldhus
3

Finn drivstoff sprøytebrukere på manifold sted;. de vises som små dyser, med et lite kabling jack koblet til oversiden av injektoren.
4

Start kjøretøyet, hvis den er i stand til å kjøre. Plasser et stetoskop sensor pad på toppen av en av injektorer, bør du høre et kontinuerlig klikke puls fra injektoren. Dette betyr at den mottar en trigger signal og skyting.
5

Test hver injektor med stetoskop. Mark med et stykke maskeringstape noen injektor som ikke avgir den klikke puls.
6

Fjern den elektriske kontakten fra den mistenkte injektoren ved å lirke festet tilbake og trekke kontakten rett ut. Har en assistent vri tenningsnøkkelen til "On" posisjon.
7

Hook opp den svarte, jordledningen av et multimeter til en bergvarme og satt måleren for DC. Sondere begge sider (med rød bly) av den elektriske kontakten tangs inne i kontakten, en av dem bør lese 12 volt. Ingen lesing vil indikere noen strømkilde nå injektoren, angir problemet ligger hos ECM, som utløses (aktiveres av en elektrisk puls) med sveiv eller cam sensor.
8

Koble den negative av multimeter til den positive (+) siden av batteriet. Koble coil ledningen til spolen pack eller deaktivere tenning sikring - se i eierens repair manual for disse komponentplassering
9

Probe tang på den elektriske kontakten som ikke viser en 12. - volt lesing. Har assistent sveiv motoren rundt. Se multimeter måle; volt skal sprette eller svinge mellom 0 og 12 volt. En kortsluttet injektor viser ingen spenning puls sprett. Sjekk alle injektorer på denne måten.
10

Still multimeter for lavere ohm innstillingen. Kjøretøyet behøver ikke å være i drift eller har tenningsnøkkelen slått på. Trykk den sorte multimeter føre til en av kontaktene stikkene og røde multimeter føre til den andre tang, det gjør ingen forskjell i hvilken rekkefølge
11

Les ohm, som er motstand.. Den ohm lesing vil være modell-spesifikke, så se i eierens repair manual for riktig ohm lesing. Sjekk alle injektorer på denne måten. Enhver injektor som leser "0" ohm, eller leser betydelig annerledes enn de andre, har en kort og må skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68620.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer