Hvordan måle Engine Vacuum Pressure

Når en standard verktøy for motorytelse diagnose, har vakuummåleren blitt oversett til fordel for digitaliserte testere. Ikke desto mindre, er det fortsatt en billig og nøyaktig måte å tune eller teste fire-takts stempelmotorer. Per definisjon er vakuum fravær av materie eller atmosfære i et rom. Mengden av vakuum er målt i inches av kvikksølv, med absolutt vakuum blir 29.92 InHg ved havnivå. Handlingene til stempler og ventiler gi en jevn vakuum kilde mens effekt plate er på tomgang. Vakuummåler målingene reflektere drift på eller nær havet. Du trenger
Hose coupler tees
Hose kuttere
Vakuummåler
Vis flere instruksjoner
en

Finn et vakuum port under eller bak strupeplaten . Legg til en tee passer inn i en eksisterende vakuum slangen og koble måleren til koplingen eller en ledig manifold port. Start motoren og la den oppnå driftstemperatur.
2

Monitor måleren med motoren på tomgang. Tolke en jevn lesning av 17 til 20 inHg som indikasjon på en sunn motor i riktig melodi. Juster tenning timing til anbefalte spesifikasjonene hvis avlesningen er lavere enn 17inHG og stødig. Justere luft-drivstoffblandingen eller riktig injektor ytelse bør målerviseren vandre sakte nær optimal lesing.
3

Juster eller reparer gassarmaturen hvis målerviseren reiser frem og tilbake raskt over en kort span av 2 til 3 inHg. Undersøke eksosanlegg for begrensninger hvis vakuumet faller til null og blir der mens du rev ​​motoren litt. Regard kontinuerlige lave målinger som indikasjon på vakuum lekkasjer eller slitte kamnesene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68619.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer