Kan en Dirty drivstoffilter gjøre bilen ikke starte?

Motorer blir sulten også, og de ikke spesielt reagerer godt når du sulte dem om nødvendig drivstoff. Fremfor alt annet, tilstoppede filtre fungere som en struping, slippe drivstofftrykket til godt under hva motoren trenger for å fungere. Hvis du har mistanke om et tett filter, er det best å ta det med en gang - det er ikke til å bli bedre på egen hånd. Filter Steder

Bilen har trolig flere drivstoffilter, spesielt hvis det er innsprøytning. Det første og viktigste "sokk" filter brytes rundt drivstoff pickup på et inntak pumpe, den andre eller andre og tredje in-line filtre fange mindre partikler og lakk som gjør det siste sokken. De siste filter eller filtre sitte enten i forgasseren din - der drivstoffslangen fester -. Eller inne bensininnsprøytningen rett før injeksjonsdyse
Tette Sokker

Mye av rust skala og rusk legger seg på bunnen av drivstofftanken og drivstoffkostnadene sokk jobb er å holde de største partiklene ut av pumpen. Tette drivstoff sokker er ikke uvanlig, særlig på biler som har vært konsekvent kjøre med mindre enn en kvart tank med drivstoff. Et tett drivstoff sokk kan enkelt stoppe en bil eller holde den fra å starte, først og fremst fordi drivstoffpumpen er mye flinkere til å presse væske gjennom linjene enn det er på å trekke det fra tanken.

In-line Filter

Et tett in-line drivstoffilter kan også sulte motoren drivstoff, riktignok under litt andre omstendigheter. Den in-line drivstoff filteret er plassert på trykksiden av pumpen, noe som betyr at når det er tett, det vil tillate trykket i slangen for å slippe hvis motorens bruke mer enn filteret kan gi. Et tett in-line filter vil i første omgang gjøre bilen vanskelig å starte og kan føre til bogging eller strømbrudd under akselerasjon. I senere stadier, vil det føre til alvorlig strømbrudd, steiling på akselerasjon og til slutt en no-start tilstand.
Forgasseren eller Injector Filters

forgasseren filter er egentlig bare den siste i en serie av in-line drivstoffilter, så tilstopping her vil typisk resultere i de samme symptomene som en tett in-line filter. Et tett carb filter vil som regel vise mer alvorlige og raskt forverrede symptomer fordi carb opprettholder null trykk i drivstoffskålen Når filteret tresko. Et tett injektor filter vil vanligvis resultere i en sylinder feiltenning og en sjekk-engine lys på multi-port bensininnsprøytning. Throttle-body-injisert systemer vil vanligvis opptre på samme måte som en forgasser når en eller flere av injektorer tresko, men med langt mer merkbare og umiddelbare resultater.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68618.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer