Hva kan det være hvis jeg har hvitt skum bygge opp under My 2003 CTS Oil Cap?

The 2003 Cadillac CTS er designet med en 3,2-liters dual overhead cam seks-sylindret motor som produserer 220 hestekrefter og 220 fot-pounds av dreiemoment . Hvis du nylig har lagt merke til hvitt skum eller slam under den motorolje cap, kan du ha et alvorlig problem - eller ikke noe problem i det hele tatt avhengig av omstendighetene. Opprettelse av Hvit Sludge

Hvitt skum eller "slam" opprettes når fuktighet eller vann kommer i kontakt med motorolje. Når oljen og væske er varmt, vil det blande, men da oljen begynner å avkjøle, vil oljen og vannet skilles i hvite klatter. Hvitt slam på en olje cap kan være en indikator på et mer alvorlig problem, men det er viktig å undersøke før du tilbringer for mye tid og krefter på en unødvendige reparasjoner.
Kjørevaner

p Hvis din kjøring er begrenset til svært korte turer, eller bare en sporadisk kjøring her og der, er det mulig at fukt har rett og slett bygget opp i veivhuset som motoren ikke kan alltid nå driftstemperatur. Når dette skjer, vil den fuktighet arbeide seg opp til toppen av motoren og formen på motorolje cap. Sjekk din peilepinnen, hvis oljen ser ut til å være normal farge og tekstur og inneholder ingen melkeaktig stoff eller kuler, enn sjansene er det er ikke noe alvorlig problem. Rengjør innsiden av lokket og kjøre bilen for lengre turer eller starte motoren og la den gå på tomgang ofte for å hindre dette fenomenet.
Blown toppakning
< p> Den hvitt skum kan være et resultat av et hvitt stoff i motoren din veivhuset. Hvis peilepinnen vises med denne hvit eller melkeaktig skum, skal motoren service øyeblikkelig. Hvis en toppakning blåser eller blir lekk, kjølevæskenivået inn i veivhuset og er swished rundt av veivakselen, skaper denne motoren-drapet slam som vises på peilepinnen. Ikke kjør bilen på dette punktet, så det vil bare føre til ytterligere skade. For å verifisere dette, sjekk kjølevæskenivå -. Hvis det er lav så det er en god innsats er det en intern toppakning problem
sprekker eller andre skader Engine Block

Noen ganger kan det bli enda verre enn en blåst toppakning. Et sprukket motorblokk vil også føre olje og kjølevæske å blande i verste måter. I denne situasjonen, er den eneste løsning for å erstatte den motor som det er ingen reparasjon for en sprukket blokk. Det er billigere for en bilverkstedet for å erstatte hele motoren enn bare erstatte motorblokken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68610.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer