Hva er årsaken til Støyende Struts?

Begrepene "strut" og "støtdemper" er utskiftbare i hodet av mange bileiere, men dette er en misforståelse. Staget er en kompakt men kompleks sammensetning av deler som håndterer støtdemping i biler, inkludert den selvtitulerte absorber. Det inkluderer også spiralfjær og dets seter, spankulere peiling og styringen montering tilkobling. Lyder fra spankulere forsamlingen alltid indikere noen tjeneste eller komponent erstatning er påtrengende nødvendig. Funksjonene til Strut

Våren støtter den statiske vekten av kjøretøyet slik at kroppen forsamlingen forblir hevet over akslene og hjulene kan slå. Når kjøretøyet er i bevegelse. fjærene utvide og kontrakt som massen passerer over ujevnheter. Dette vil resultere i en vill tur uten noen form for dampener; støtdemperen utfører denne funksjon. Det moderate vårens kompresjon-rebound sykluser så følelsen er det kjent en av milde vertikal drift i stedet for gjentatte slamming fra toppen til bunnen av våren og tilbake igjen. Toppen av staget huset er festet til den øvre bjelken peiling, i bunnen til akseltappen via en brakett på gaffelleddmidler. Disse to svingbare poeng kan spankulere forsamlingen til å flytte med veihjulene når de er slått av styringsgruppen forsamlingen.
Slitasje

spankulere forsamlingen støtdemper patron mister sin elastisitet over tid. Dette er vanligvis så inkrementell en prosess som den vanlige sjåføren ikke klarer å legge merke til det. Av denne grunn bør en sjekk av spankulere forsamlingen gjøres en gang i året når justeringen av forhjulene er testet. Overdreven slitasje vil presentere i overdrevet spretter når bilen passerer over, for eksempel, en fartskontroll hump eller en dyp drenering gulley; fjærene kan selv bunnen ut i hver ende av sprett. En mer farlig Resultatet kan bli krengning eller driver til den ene eller den andre under harde bremsing, nese-dykking og økte bremselengden. Kopping slitasje kan presentere på dekkene. Alle er potensielt farlig.
Støyende Struts

slitte komponenter også bli tydelig med rare lyder i bilen. Slitasje i spankulere montering indikeres hvis en dundrende lyd går gjennom hele bilen når den bunner treffer en hump eller passerer over en declivity eksempel en sunken kumlokk. Det samme gjelder hvis en lignende støy kan høres under hard akselerasjon hvis bilen er kraftig nok til å spinne sine dekk. Sjekk først spankulere lagrene for slitasje, og dette er en billigere løsning enn å erstatte de struts som utgjør spankulere montering. Når bilen står stille og på tomgang, vri rattet til sin fulle sluser. Hvis clunking blir hørt, har lagrene feilet, hvis svingene er glatt og stille, men de clunks blir hørt i bevegelse over humper og humper, bør spankulere montering inspiseres
Money-Saving Tips.

Behovet for å erstatte struts kan peke til aldring spiralfjærer også. Som profesjonell service er vanligvis nødvendig å erstatte heller, er det normalt kostnadseffektivt å erstatte begge deler samtidig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68570.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer