Hvordan diagnostisere en dårlig Wheel Hub Bearing Assembly på en Silverado

Chevrolet Silverado full størrelse lastebiler bruke en hub og hjullager som er et enkelt, lukket enhet. Hjulet hastighetsmåler til anti-lock bremsesystemet fungerer også med navet hjullager også. Hjulnavet lagermontering fester hjulet til styringsgruppen knoke og hjuloppheng og styring komponenter av lastebilen. Den huben kobles til en splined navhylse som gir strøm i firehjulsdrevne lastebiler og freewheeling i to-hjulstrekk lastebiler. Hjullagre på Silverado er permanent smurt fra fabrikken og er uopprettelige. Du trenger
Mechanics stetoskop
Dial indikator
Jack eller heis
Vis flere instruksjoner
en

evaluere kjøretøy symptomene nøye. Hvis du diagnostisere bilen for noen andre, spør så mange spørsmål som mulig om problemet med bilen. Spør om sjåføren er følelsen eventuelle vibrasjoner mens du kjører nedover veien, eller høre noen lyder. Ta oppmerksom hvis ABS Indikatoren lyser. Hvis du er diagnostisering ditt eget kjøretøy, skrive alle symptomene ned for å hjelpe deg å klargjøre nøyaktig hva problemet kan være.
2

Drive bilen på en kort prøvetur og lytte etter noen lyder for å verifisere symptomene. Hjullager støy vil vanligvis starter ved relativt lave hastigheter og øke i intensitet som bilens hastighet øker. Støyen kan endres når du lett bruke bremsene, eller utføre lys side-til-side-styring manøvrer hvis en hub hjullager er å klandre.
3

Løft bilen i luften med et gulv jack eller kjøretøy lift. Spinn forhjulene for hånd og lytte etter støy fra en eller begge sider. Hvis du hører en unormal støy, har peiling sviktet og må skiftes. Bekreft støyen ved å kjøre lastebil på heisen og lytte med en mekaniker stetoskop, om nødvendig. Plasser-probe for stetoskop nærheten av navet, i et område som ikke roterer med hjulet. Du skal høre lyden tydelig når du lytter, nært til sentrum, og støyen vil visne når du beveger sonden lenger unna.
4

Monter en måleur slik at måleflaten kontakter den vertikale overflaten av hjulet på omtrent toppen av det øvre hjul stud. Nullstille meter instrumentet ved å dreie ansiktet slik at nålen er på 0,000 inches. Ta tak i toppen og bunnen av hjulet og prøve å flytte den inn og ut. Vær sikker på at enhver bevegelse er i navet og ikke styringsgruppen knoke. Legg merke til måleuret målinger. Hvis hjulet beveger seg mer enn 0.005 inches, har peiling sviktet og må skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68567.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer