Hva har gått galt med bilen når din Heater fungerer bare noen av gangen?

Full funksjon av et kjøretøy varmeapparatet ikke bare gir komfort til passasjerene, men er medvirkende til deres sikkerhet også. Defroster drevet av varme hjelpemiddel i å holde glass klar og varm luft i kupeen bidrar mekaniske komponenter som bilbelte og dørhåndtak fungere bedre. Motorens kjølesystem har en to-fold design. Det fjerner varmen fra motoren og leverer varme til kupeen. Intern elektrisk og vakuum kretser forsterke og dirigere oppvarmet luftstrøm. Mange årsaker kan eksistere for ufullstendig oppvarming, men de fleste er lett utbedret med lyd vedlikehold praksis. Høye Lommer

den varme kjernen er det høyeste punktet i motorens kjølesystem. Eventuelle luft i systemet vil samle seg i liten radiator-lignende kjerne. Normalt kjølesystemet er blottet for luft, men ufullstendig fyller etter service eller system lekkasjer, kan resultere i dannelsen av luft-lommer eller bobler innenfor systemet. Varmeren kjernen kan delvis fylle med oppvarmet kjølevann mens du kjører, men luftlommer begrense flyten. Følg bilprodusentens anbefalinger når fylling eller lufting av kjølevæske system for å unngå luftlommer.
Engine Termostat

Termostaten er en stor kontroll i skikkelig kjølesystem funksjon. Anordningen regulerer temperaturen i motoren ved å holde kjølevæske inne i motoren inntil en viss temperatur er nådd. Det åpnes deretter og lar kjøligere væske fra radiatoren å fortrenge varmere kjølevann på motoren. Når en termostat svikter i lukket stilling, blir overopphetet kjøretøyet raskt. Men hvis termostaten forblir åpne, selv delvis Kjølemiddelet strømmer kontinuerlig gjennom systemet og aldri oppnår den riktige temperatur. Ikke bare er varmeapparatet funksjon sporadisk på grunn av dette, men motoren påvirkes negativt. Skift termostaten hvis den tillater altfor kule driftstemperatur, eller hvis den har blitt fjernet i noen villedet reparasjon forsøk.
Vacuum Circuits

Når varm luft flyter gjennom ventilasjonsanlegget på tomgang, men synes å forsvinne ved akselerasjon, kan et vakuum være feil. Samme krets kan være ansvarlig for villfaren flowretning og periodisk varmeleveranse. Vakuum produsert av motoren er videreformidlet gjennom en tilførselsslange til dører i dashbordet som åpnes og lukkes for direkte luft til gulvet, frontruten, kan etc. Vakuum slanger sprekker eller drypper og vakuum blir svak eller mistet helt. Ventilasjon brytere og motorer kan svikte, og en hvesende støy fra dashbordet området kan bekrefte komponentfeil. På grunn av kretsen kompleksitet, kan det være best å søke profesjonell hjelp for å reparere noe utover tilbudet slangen på motoren.
Blower Circuitry

Blower motor kretser kan variere fra merke eller modell, men alle systemene gir noen midler for å justere viftehastighet og levere varme til kupeen. Viften kan fungere godt på en valgt hastighet, men mislykkes i å operere på andre innstillinger. Dette kan skyldes en defekt bryter, eller en dårlig motstand drevet av bryteren. Enten reparasjon er relativt enkel i forhold til diagnosen prosedyrer som er nødvendige for å reparere kjøretøyer med mer forseggjort utstyr. Dual-sone systemer og de som er automatisk justert inneholde elektroniske moduler og andre kompliserte deler og kretser. Slike systemer kan best bli betjent på forhandlere av kjøretøy opprinnelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68546.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer