Hvordan: 1999 Ford Mustang Check Engine lyser hele tiden

The Ford Mustang ble introdusert i slutten av 1964 som en 1964-1/2 modell. 1999 Ford Mustang var tilgjengelig i tre trimme, base, GT og Cobra. "Check Engine" lys på 1999 Mustang lyser når de ombord diagnostiske datamaskin eller OBD-II PC sanser en feil i bilen. Flere sensorer rundt kjøretøyet overføre data til OBD-II-datamaskin. Kontroll av OBD-II eller "Check Engine" light er noe enkel, men reparasjonene å løse problemet kan ikke være så enkelt. Du trenger
OBD-II scanner
Vis flere instruksjoner
en

Åpne førerdøren av Mustang. Finn OBD-II plug-porten under førersiden dashbordet. Pluggen port ser identisk i form til adapter på OBD-II scanner. Sett skanner i pluggen port, deretter sitte i førersetet av Mustang. Vri tenningsnøkkelen til "II" tilbehør posisjon uten å starte bilen. Trykk på power-knappen på skanneren for å starte den, hvis det er nødvendig.
2

Velg "Domestic" og "OBD-II" koder fra hovedmenyene på skanneren. Velg ditt kjøretøy ved hjelp av "Up" og "Down" piltastene, etterfulgt av "Les" eller "OK"-knappen for å akseptere svarene dine. Velg "Les Trouble Codes" fra menyen, hvis nødvendig. La OBD-II scanner til å kommunisere med bilen din.
3

Utfør reparasjoner på Mustang for å eliminere kilden til "Check Engine" light, basert på opplysninger gitt av skanneren. Noen skannere har en stor definisjon og mulige løsninger for å eliminere problemet koden, avhengig av kvaliteten på skanneren. Forskning P-nummeret på nettet etter mulige reparasjoner som du kan gjøre selv. Ta bilen til en lokal butikk hvis du tviler på din evne til å utføre noen av de reparasjoner som trengs.
4

Skann OBD-II datamaskin når alle reparasjoner er gjort. Trykk på "Slett"-knappen for å fjerne feilkoder fra bilens integrerte datamaskinen. Starte og kjøre Mustang som du normalt ville. Hvis "Check Engine" lyset kommer på umiddelbart eller innen noen få miles kjøring, kan den opprinnelige kilden til problemer koden ikke har blitt skikkelig reparert. Fortsett reparasjoner og skanning til "Check Engine" light ikke lenger lyser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68538.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer