Check Engine lyset kom på og Radiator Fan Er nå slått på for min 2004 Audi A4

The 2004 Audi A4 var tilgjengelig med en valgfri 1,8-liters turboladet in-line firesylindret motor, eller en 3,0-liters V- 6. Avkjølingen vifte på 2004 A4 er ansvarlig for å tvinge kald luft gjennom finnene i radiatoren, senke temperaturen av motorens kjølevann. Hvis kjøleviften er stadig på og "Check Engine"-lyset er på, bør bilen bli skannet for å finne problemet. Kjølevæske temperatursensor sender signaler motoren datamaskin på A4 å instruere kjølevifter for å slå av og på. Du trenger
OBD-II scanner
Vis flere instruksjoner
en

knele ved siden førersiden av A4. Finn OBD-II plug port under dashbordet. Sett inn OBD-II scanner pluggen i utgangen. Vri tenningsnøkkelen til "II" tilbehør posisjon. Trykk på power-knappen på skanneren for å starte skanneren.
2

Følg instruksjonene på skanneren for å velge bilen, med "opp" og "ned"-knappene. Trykk på "Read"-knappen for å akseptere svarene dine. Velg alternativet for "Trouble Codes" og trykk "Les"-knappen. La skanneren til å kommunisere med A4.
3

samle data fra skanneren for å diagnostisere hva problemet er med Audi. Utføre reparasjoner som er nødvendige for å eliminere kilden til feilkoder.
4

Skann A4 etter at du har gjort reparasjoner, ved hjelp av trinn 1 til 3. Hvis du har utført de riktige reparasjoner, vil feilkodenummeret være borte. Hvis problemet koden fortsatt eksisterer, har du ikke gjort de riktige reparasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68519.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer