Slik feilsøker en 1999 Chevy Lumina Brake Light

En bremselys som stadig brenner ut kan være et symptom på en defekt stikkontakt, en økning i styrke eller fuktighet i lett montering. Testing bremsen lyspære, sokkel og ledninger vil tillate deg å skjelne årsaken til at bremselys virker ikke. Skifte en lyspære eller socket tar bare noen få minutter. Skifte bremselys ledningene kan være mer tidkrevende og arbeidskrevende. Du trenger
Assistant eller andre person
New brems lyspære (valgfritt)
New brems lyspære socket (valgfritt)
New bremselys sikring (valgfritt)
multimeter

Vis flere instruksjoner
en

Spør din assistent til å trykke ned Lumina er bremsepedalen. Stå bak bilen og inspisere bremselys. Hvis du bare har én brems lys ut, er bremselys sikringen fungerer. Hvis begge lysene er ute, spør din assistent slippe bremsepedalen.
2

Åpne Lumina hette og fjerne plast dekselet på elektronisk kontroll sentrum i motorrommet. Trekk "Brems" sikring med en tang hvis det er nødvendig. Inspisere innsiden av sikringen for å sikre at sikringen sentrum er ikke brutt. Hvis sikringen er dårlig, bytt den og test på nytt.
3

Åpne stammen av Lumina. Peel stammen liner bort fra inboard siden av baklys forsamlingen. Fjern bremsen lyspære og kontakten fra lampen ved å vri den mot klokken. Sjekk lyspæren for ufullkommenhet, som blemmer på den ene siden eller en formørket pære linse. Hvis pæren objektivet er skadet eller filamentene inne i pæren er ødelagt og ikke lenger er tilkoblet, må du bytte pære.
4

Spør assistent til å sitte i førersetet av Lumina og trykk på bremsepedalen igjen, hvis pæren synes å være i god stand. Hvis lysene fungerer som de skal, bør pæren lyse. Vrikker lyspæren i sokkelen ved å pakke pære i et papirhåndkle og flytte den med fingertuppene. Hvis lyset flimrer av og på mens bremsepedalen trykkes, må pære socket å bli erstattet.
5

Be assistenten å gi slipp på bremsepedalen om pæren ikke lyser på alt når du vrikker det. Pakk pære i et papirhåndkle og ta den ut av stikkontakten. Plasser pære i bagasjerommet på bilen. Inspisere innsiden av kontakten for brennmerker eller smeltet plast. Hvis en av disse er til stede, skal uttaket. Slå på multimeter og sett den til volt innstilling. Sett sondene fra multimeter inn begge Plugg hull.
6

Spør din assistent til å trykke på bremsepedalen. Hvis du får ingen lesing fra pære socket, er ledningene til kontakten kortsluttet ut og må byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68510.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer