Slik feilsøker en '98 Accord temperatursensor

The 1998 Honda Accord var tilgjengelig i DX, EX og LX-pakker, og var utstyrt med en 2,3-liters VTEC in-line firesylindret motor i basismodellen. En 3,0-liters V-6 var også tilgjengelig som ekstrautstyr. Kjølevæske temperatursensor sender et signal til motoren kontroll datamaskinen for å overvåke at bilen ikke overopphetes. En dårlig kjølevæske temperatursensor vil gi feilaktige avlesninger, så vel som ikke registrere en temperatur i det hele tatt på temperaturmåleren inne i bilen. Du trenger
multimeter
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret av Accord og sette panseret prop. Koble kjølevæske temperatursensor elektriske kontakten, ellers kjent som ECT. ECT er direkte til venstre for throttle kroppen når du er ute på spjeldhus side av V-6 motor ECT er rett ved siden av tenningen distributør på forsiden beltet siden av de fire-sylindret motor.

2

Sett multimeter til ohm innstilling på 1000-ohm rekkevidde. Plasser den røde sonde på en av ECT elektriske stikkene og svart sonde på den andre ECT elektrisk spiss. Avlesningen skal være 5000 ohm. Installere ECT elektriske kontakten på sensoren.
3

Start Accord og temperatur brytere til full varme, full viftehastighet og avising innstillingen. La motoren gå i minst 15 til 20 minutter, til den når normal driftstemperatur. Slå av motoren.
4

Fjern forsiktig ECT elektroniske kontakten, slik at du ikke brenner hånden. Plasser multimeter røde sonde på en av ECT elektriske stikkene og svart sonde på den andre spiss. Avlesningen skal være mellom 100 og 400 ohm motstand. Hvis den primære motstand når motoren var kald var ikke i nærheten av 5000 ohm og lesing nå er også av, kjølevæske temperatursensor dårlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68509.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer