Hva er årsaken til Losing Servostyring når du gjør en sving?

De automotive servostyringen fungerer som en styreassistent som reduserer mengden av trykket til rattet for å snu og manøvrere et kjøretøy. Hydrauliske versjoner utgjør flertallet av servostyring som brukes i dagens biler. En serpentin eller enkel remmen driver servopumpe, som legger den nødvendige press for å vri rattet lett. Årsakene for å miste servostyring under en tur innebærer å sjekke systemet og få komponenter. Hydraulic Steering Fluid Nivå

Reservoaret brukes i hydraulisk servostyring har en øvre grense væske kapasitet som må opprettholdes for å tillate maksimal strømning og riktig trykk. Hvis linjene, reservoar eller pumpe har et for lavt væskenivå, kan luft finnes i systemet, noe som minsker trykket i beholderen. Lav hydraulikkvæskenivået stopper pumpen fra å utøve riktig trykk, og dermed senke kraften hjelpe. Tap av styring letthet kan resultere i en sving i begge retninger, særlig ved lav hastighet eller tomgang forhold. En summende støy under en tur betegner ofte lavt væskenivå. Toppen av reservoaret løser dette problemet.
Hydraulic Power Steering Drive Belter

Hydraulisk servostyring pumper er drevet av serpentin eller entall kilereimer, som får sin kraft fra motoren. Hvis beltet glir mot slitasje eller forurensning (olje eller vann), pumpen effektivitet minsker. Med minsket strømmen til pumpen skivene, kan rattet respons føler jerky eller svak - mest utbredt på tomgang og lave turtall, for eksempel i en sving. Bytte eller stramme beltet rettsmidler dette problemet.
Hydraulic Pump Valve Blokkering

Hydraulisk væske som er gammel, har mistet sin smørende og kjølende egenskaper eller er forurenset kan gi en forbigående servostyring tap. Dirty trykk ventiler inne i pumpen kan om kort tid fryse eller bli tett, ikke tillate nok press for å slå styringsgruppen rack gear. En sporadisk krampetrekninger av rattet under et lavt turtall, er vanskelig-over igjen i tett parkering eller parallelle parkering situasjoner en vanlig foreteelse. En flush og endring av væske rettsmidler dette problemet.
Lavt turtall Hard-Over Turning
p Hvis motoren gå på tomgang er under produsentens anbefalte rpm spesifikasjoner, eller motoren er ikke Følg med for riktig ytelse, ikke servostyring pumpen ikke leverer nok trykk for glatte snu. Dette skjer ofte under tomgangskjøring og hard-over svinger under parkering eller svært lav hastighet, skarpe svinger. Det handler om å vri på rattet hardt mot styret stopper på tomgang og frarøver motorytelse for å drive pumpen. Dette fører til en treg eller hakkete respons i rattet, ofte ledsaget av et hyl eller høyt skrik. Heve motoren rpm løser dette problemet.
Luftlommer

luftlommer i servostyringen avbryte strømmen av servostyring væske, et øyeblikk redusere pumpens trykk. En feil system flush eller en lekkasje i linjene kan introdusere luft, noe som fører til en midlertidig blokkering eller åpen lomme i væsken stream. Rattet kan ha en normal servobetjent respons, så stopp eller slynge tilbake litt. Denne tilstanden skjer først og fremst på tomgang og lav hastighet svinger, men kan skje ved høyere hastigheter hvis luftlomme er stor. En servostyring system væske flush rettsmidler dette problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68498.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer