Hvordan diagnostisere en dårlig varmeapparat kjerne

Heater kjerner bruke spillvarme fra motoren kjølevæske system for å varme luften i kupeen. Den varme kjernen er egentlig en liten radiator som mottar kjølevæske gjennom varmeapparat slangene. Radiatoren hetten trykksetter tynne metallrør inne i kjernen, slagloddet i en øvre og nedre galleri. Varmetap fra rørene til finnene som funksjon å spre varmen. En vifte inne i luft handler tvinger luft gjennom finnene og sender det inn i luftstrømmen dirigert inn i kupéen. Dårlig vedlikehold og alder kan føre til at varmeapparatet kjernen å ruste og mislykkes, noe som resulterer i lekker kjølevæske. Instruksjoner
en

Start bilen og la den varmes opp til full driftstemperatur.
2

Slå varmeren styrer til "On" posisjon.


3

Åpne panseret. Lokalisere varmeapparat slangene som går fra passasjersiden av motoren til motorrommet brannmur. Inspisere varmeapparat slanger for lekkasjer eller rømmer damp.
4

Inspiser ovnen slangeniplene på varmeren kjernen for lekkasjer eller sprekker.
5

Inspiser innsiden av passasjer kupé etter tegn på lekkasje eller damp. De fleste varmeapparat kjerner er montert i nærheten av luft handler over forsetepassasjer fotbrønnen.
6

Trekk tilbake forsetepassasjer gulvmatte og inspisere for fuktighet eller farging av vedvarende kjølevæske lekkasje.
7

Se under bilen på passasjersiden i nærheten av motoren brannmur. Kontroller at det ikke er kjølevæske drypper på dette området.
8

Slå varmeren viften til "Low"-posisjon. Smell luften som kommer fra ventilene å fastslå om det er en kjølevæske lukt eller damp til stede i luftstrømmen.
9

Sett ovnen kjernen dersom inspeksjonen svikter mellom trinn 4 til 8. Slå opp i produsentens service manual eller et autorisert servicesenter for varmeapparat kjerne erstatning.
10

Føl temperaturen i innløpet varmeapparat slangen på begge sider av ovnen ventil. En varm slange foran ventilen og kald slangen etter at ventilen indikerer en fast ventil. Den samme temperatur på begge sider av ovnen ventil angir at ventilen virker på riktig måte. Ta ut og sett varmeren ventil hvis det sitter fast.
11

Slå varmeapparatet blåser til "Off" posisjon. Føl innløp og utløp varmeapparat slanger for en temperatur differensial. En varm inntaksslange og kaldt utløpsslangen indikerer en tett varmeapparat kjerne. Tilbakespyle varmeren kjernen til rette. Ta ut og sett varmeren kjernen hvis tilbakespylingsledningen ikke klarer å løse problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68496.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer