Hva som forårsaker en squeaky støy fra forsiden av et kjøretøy i lave hastigheter

knirkende biler forlate deg tre grunnleggende alternativer: Du kan fikse det knirker, du kan selge bilen, eller du kan begynne planla å ta over verden med en? legion av utdannede mus under panseret. Siden de to siste er ikke mulige for de fleste, er det logiske valget å spore knirker ned og bli kvitt det. Først må du vite hvor du skal lete. Kuleledd

Din bilens øvre og nedre kuleledd - de sfæriske koblinger som kobler styringsgruppen knoke til kontrollarmene - er en sannsynlig gjerningsmann, spesielt hvis de knirker oppstå selv når hoppende karosseriet mens parkert. Mistenker en dårlig ball joint hvis bilen slipper ut mer støy når du sprette kroppen på den ene siden enn den gjør på den andre siden. En tørr kuleledd slipper ut mer av et skrik enn et pip - lyden av metall sliping mot metall enn gummi chattering mot gummi eller metall. Mange biler har mindre kuleledd på styring endeløkker som garanterer lik saksbehandling.
Foringer

En foring er en gummi isolator som sitter mellom en suspensjon bolt og chassiset , som en hylse som går rundt bolten og holder mindre vibrasjoner isolert i suspensjonen. Disse gummi, noen ganger plast, isolatorer består av en fleksibel indre kjerne med en metallhylse på innsiden og eventuelt utsiden. Dette gummi krymper og tørker som det aldre, og de metallhylser seg slitasje og tillate noen pytt i forsamlingen. Enhver foringen, hvis slitt eller gammel nok, fører til suspensjon knirking ved lave hastigheter, og når det går over humper.
Spring isolatorer

En fjær isolator er en gummi puck eller pakning som sitter mellom toppen av spiralfjæren og chassiset. Den isolator holder våren fra gnaging mot chassis metall, og virker noe sånt som en foring for å holde suspensjon vibrasjoner ut av kabinettet. Disse isolatorer kan bære gjennom og la våren komme i kontakt med chassiset, eller de kan krympe og tørke ut. Når isolator rips eller begynner å bevege seg rundt, vil det knirker mot våren mounts, spesielt når man traverserer et vaskebrett vei eller noen form for rask bump.
Slitt Chassis
< p> Mens uni-body eller ramme-mindre chassis kan være lett og billig å produsere, de har en iboende feil. En uni-body er egentlig en haug med stålplater sting-sveiset sammen, over tid, overflødig støtbelastning (les: hopping bilen som dem Duke gutter og treffer hver jettegryte ved 80 mph) vil fungere herde sveisene og bryte dem som bøyer en binders frem og tilbake. Når sveiser svekke, begynner chassis floppe rundt som en våt noodle og harde komponenter som dører og bagasjelokk gni mot weatherstripping. Kort av stripping bilen ned til sitt skall og re-sveising alt, et sett med foran og bak triangulere spankulere tårn bukseseler vil bidra til å gjenopprette noe av den tapte chassis stivhet.
Prevention

Mye av hindre chassis knirker og chassis slitasje generelt kommer ned til riktig vedlikehold og periodisk smøring. Store trailere oppleve langt større påkjenninger enn gjennomsnittet bil, men selv den gjennomsnittlige man har en levetid på flere millioner miles. Men lastebiler er maskiner av handel, noe som betyr at de er designet med regelmessig smøring og smøring i tankene. Bilen kan ikke ha suspensjon komponenter som kan smøres, for eksempel styrekomponentene og foringer, men det betyr ikke at du ikke treffer dem med en spray av penetrerende olje eller spray-fett under hvert oljeskift. Det er 15 minutter godt brukt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68494.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer