Finne Bad Plug Når gnisten mangler

Tenningshastigheten er avhengig av flere komponenter, med tennplugger som på slutten av komponenten toget. Strøm levert til tennpluggen fører til en elektrisk utladning, eller gnist, å bue fra den positive elektroden på pluggen til jordelektroden. Erosjon kan føre til at luft-gapet mellom de to elektrodene for å øke etter tenningen service-toleranser og føre pluggen for å stoppe avfyring. Olje og karbon innskudd kan jorde positive elektroden direkte, omgå jordelektroden og hindre elektrisk utladning fra tenner luft-drivstoffblandingen. Dette fører til en tilstand som kalles en glipp, eller døde sylinder. Identifiser dårlig tennpluggen og juster eller bytt om nødvendig. Du trenger
Timing lys med induktiv pickup
Kontakthylsa
Ratchet
Spark plug ledning verktøyet
Spark plug gapping verktøyet
Vis flere instruksjoner
Timing Lett Metode
en

Start motoren.
2

Fest positive (rød) og negative timing lys fører til positive og negative batteripolene. Installer den induktive pickup klemmen på timing lys rundt en plug wire. Trykk på avtrekkeren og observere lyset. Lyset vil blinke hvis strøm strømmer til jord gjennom tennpluggen.
3

Sjekk hver tennplugg ledning til non-firing pluggen er isolert.
4

Fjern den dårlige kontakten ved hjelp av en plug socket og skralle. Inspisere og justere avstanden mellom elektrodene med en tennplugg gapping verktøyet. Se i eierens eller service manual for riktig luft-gap for ditt kjøretøy. Bytt om nødvendig.
Disconnect Metode
5

Start motoren.
6

Koble fra tennpluggen fra hver tennplugg, en om gangen, ved hjelp av en tennplugg ledning verktøyet.
7

Observer motoren atferd. Motoren vil snuble og kjøre verre hvis ledningen til en god pluggen er frakoblet. Det blir ingen endring i motorens virkemåte når ledningen er koblet fra den dårlige kontakten.
Visuell inspeksjon
8

Slå av motoren.

9

Fjern en tennplugg med en stikkontakt og skralle.
10

Inspiser tennpluggen for overdreven gap ved hjelp av en tennplugg gapping verktøyet. Se i eierens eller service manual for riktig luft-gap for ditt kjøretøy.
11

Inspiser for tegn på olje eller karbon innskudd. Bytt om nødvendig.
12

Utfør trinn 2 til 5 på hver gjenværende tennpluggen inntil dårlig isolert

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68492.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer