Hva som forårsaker en Chevy Lumina å varme opp?

Chevrolet Lumina og dens Regal, Cutlass og Grand Prix kusiner var som typisk eksempel på den gjennomsnittlige personbil som du kommer til å finne. Front-stasjonen, mellomstore og utstyrt med en fire-eller seks-sylindret motor, vil Lumina overopphetes av samme årsaker som de fleste andre biler gjør. Forbrenning Problemer

Motorer krever en meget presis blanding av luft og drivstoff - ca 14 deler luft til en del drivstoff - for å opprettholde effektiv forbrenning samtidig tilby nok termisk overføring for å holde beholderen avkjølt. Enkelt sagt, brenner for mye luft mer av drivstoffet enn den burde, noe som resulterer i høyere temperaturen i forbrenningskammeret og overoppheting. Den Lumina er oksygen sensor bør bidra til å holde ting i balanse, men det kan ikke kompensere for en tett eller feil drivstoff injektor eller et stort vakuum lekkasje.
Cooling System

Et tett kjølesystem eller et tykt lag av forurensninger på motorens aluminium, en feil vannpumpe eller en tett radiator vil føre kjølevæske temps å stige, så vil en termostat fast enten stengt eller halv stengt. I begge tilfeller vil termisk energi ikke klarer å overføre fra motorblokken til kjølevæsken, eller fra kjølemiddelet til luften. Olje er en annen type kjølevæske som få regelmessig tenke på, lavt oljetrykk eller lav oljepris vil også føre til overoppheting

Eksos Feil

Alt som feller eksos. gasser i motoren vil forårsake overoppheting ved å holde de gassene mot sylindertoppen for en lengre periode. En sammenrast skjerf er ikke umulig, men det er usannsynlig i forhold til et ødelagt eller smeltet ned katalysator. Dette er litt mindre sannsynlig med Luminas som utnytter keramiske kjernen omformere eller eventuelle produsert siden 1996.
Gasslekkasje

Avgasser normalt vil overføre varme direkte gjennom eksosmanifolden og ut gjennom katalysatoren, men i sjeldne tilfeller de varme avgassene vil gå rett inn i kjølevæske. Dette vil typisk skje når toppakning blåser, når blokken sprekker eller når det blir sprekker i topplokket eksos havneområdet. I alle fall kan det kjølevæske systemet mister trykket, eller 500 grader pluss eksosen vil overopphetingsmålinger kjølevæsken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68486.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer