Hvorfor Tjenesten Four Wheel Drive Lett Kom i en 2005 Chevy Pickup Truck?

The firehjulstrekk system i en 2005 Chevrolet pickup lastebil kan være enten en manuell, spak-type control system eller kontrollert av knapper på dashbordet . Hvis systemet bruker knappene på dashbordet, er det operert med elektroniske kontroller. Hvis kjøretøyet opplever en svikt i en del av det elektroniske systemet, vil "service firehjulstrekk" indikatoren vises i førerens informasjonssenter nederst i instrumentpanelet. Mislyktes Encoder Motor

overføre saken er flyttet inn i forskjellige moduser og områder ved hjelp av en elektrisk motor montert på overføre saken, som kalles en koder motor. Denne motoren gir en med eller mot klokken bevegelse som flytter overføre saken. Det gir også en kodet tilbakemelding til overføring kontrollmodulen å indikere et skift er gjennomført som forespurt. Hvis giveren motor indikerer et skifte ikke har blitt gjennomført som forutsatt, kan det slå på "service firehjulstrekk" indikator.
Mislyktes Transfer sak Shift Switch

Den overføre saken skift bryteren er et tre-eller fire-knappen bryter på dashbordet, som sjåføren bruker for å indikere ønsket overføre saken rekkevidde eller modus. Bryteren sender et signal til overføring tilfelle styremodulen, som deretter opererer koderen motor for å fullføre forskyvningen. Hvis bryteren er defekt, kan det gi et feil signal til TCCM, som kan slå på "service firehjulstrekk" indikator.
Mislyktes Transfer sak Control Module

TCCM er den viktigste mikroprosessor som driver elektronisk firehjulstrekk system. Det er ansvarlig for å tolke kommandoer fra sjåføren gjennom overføring saken mode switch og drift av kjøretøy komponenter for å levere den ønskede stasjonen rekkevidde eller modus. Hvis denne modulen opplever et problem med sin programmering eller interne kretser, kan det slå på "service firehjulstrekk" indikator.
Framaksel Actuator

forsiden aksel aktuator er en motor med en drivenhet som forskyver forakselen fra sin freewheeling modus til engasjert slik at det kan være drevet av overføringen saken foran utgående aksel. Når motoren fullt engasjerer den fremre aksel, sender den et signal til TCCM for å indikere at engasjement er fullført. Hvis TCCM ikke mottar dette signalet, vil det slå på "service firehjulstrekk" indikator.
Kabling

"service firehjulstrekk" Indikatoren kan også slås på grunn av defekt kabling. Hvis en ledning er korrodert eller ødelagt, er kontrollen kretsen ikke komplett, og ulike komponenter kan ikke motta de nødvendige signaler for riktig drift. Den ødelagte ledningen kan hindre TCCM fra å motta et signal som bekrefter korrekt drift i tillegg. Hvis dette er tilfelle, vil TCCM indikerer dette feil med "service firehjulstrekk" indikator.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68463.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer