Slik kontrollerer du Ignition Coil på en 2002 Mitsubishi Diamante

The Mitsubishi Diamante debuterte i 1990. 2002 Mitsubishi Diamante var utstyrt med en 2,5-liters V-6 motor som produseres mellom 205 og 210 hestekrefter. Den 2002 Diamante motor utnytter en distributør-type tenningssystem, som omfatter en tennspole, samt en distributør cap og rotoren. Tennspolen kan testes ved hjelp av primær eller sekundær svingete tester, begge disse testene gir deg informasjon om dine Mitsubishis tennspolen og hvorvidt spolen må skiftes. Du trenger
Fastnøkkel satt
multimeter
Vis flere instruksjoner
Ignition Coil Primær-Winding
en

Løft panseret på Diamante og satt panseret prop. Fjern den negative kabelen fra batteriet, ved hjelp av en fastnøkkel. Brette kabelen til side av batteriet, så det er ingen sjanse for utilsiktet berøring.
2

Fjern den elektroniske kontakten på coilen for hånd. Tennspolen er plassert på den øvre passasjersiden av motoren.
3

Sett hjulet på multimeter for å ohm, som er opp-ned hesteskoformet utvalg. Stikk den røde proben fra multimeter helt til venstre spiss på tenningen coil. Det er sju utstikkerne, nummerert fra 1 til 7 fra venstre til høyre, når man ser på coilen. Sett den svarte proben til den andre spiss fra venstre, som er spiss nr 2. Motstanden bør være mellom 0,65 og 0,7 ohm. Hvis motstanden ikke er innenfor disse spesifikasjonene, må du bytte tennspolen.
4

Installer den elektriske kontakten hvis testen gir positive tilbakemeldinger på coilen. Installer negative batteriet kabelen på batteriet og skru den tettsittende med en fastnøkkel.
Ignition Coil sekundære Winding
5

Løft panseret på Diamante og sett panseret prop. Fjern den negative kabelen fra batteriet, ved hjelp av en fastnøkkel. Brette kabelen til side av batteriet, så det er ingen sjanse for utilsiktet berøring.
6

Sett hjulet på multimeter for å ohm, som er opp-ned hesteskoformet utvalg. Fjern den elektriske kontakten fra coilen for hånd. Fjern tenning ledning fra toppen av tennspolen for hånd. Fjern ledningen ved oppstart, heller enn å trekke selve kabelen.
7

Installer den røde sonden av multimeter din på toppen post eller høyspent innlegg av coilen. Plasser den svarte proben på spiss "1" eller "2" på den elektriske kontakten slutten av coil.The elektronisk kontakt utstikkerne er nummerert fra 1 til 7 fra venstre til høyre, når man ser på kontakten. Motstanden bør være mellom 9000 til 13 000 ohm. Hvis motstanden på den sekundære svingete testen ikke er innenfor disse spesifikasjonene, skifte tennspolen.
8

Installer coil ledningen på spolen for hånd hvis tennspolen testen gir positive tilbakemeldinger om spolen. Installere det elektriske tilkoblingsorgan på spolen for hånd. Installer negative batteriet kabelen på batteriet og skru den tettsittende med en fastnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68442.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer