Tegn og symptomer på Poor Ground Connection i en Auto Battery

Bilens bakken wire, også kjent som en "jordkabel" eller "bakken stropp," er kanskje den viktigste ledningen i hele sin elektriske systemet. Tenk på bakken wire eller kabel som ditt elektriske system fundament, brua over som all elektrisk strøm må trå. En dårlig jording vil ødelegge det elektriske anlegget dag, noe som gjør etablere en god en en ekstremt høyt prioritert prosjekt. No-Startbetingelse
p Dette er en av de mer åpenbare tegn på en dårlig jording, manifestert i mye på samme måte som en løs batteri kabel eller et dødt batteri. Når du prøver å starte bilen, kan du høre et enkelt klikk eller en rask tapping, dette er lyden av starteren er solenoid åpning eller lukking, eller lyden av starteren er Bendix stasjonen flytter. Magnetventil krever en viss spenning å betjene,. Hvis bakken er dårlig, da solenoiden vil fungere, men startmotoren vil absorbere all den strømmen og lukket magnetventil off
Dim eller flimrende lys

Du frontlykter vil gjøre det samme som starteren, men vil trolig dim stedet for å dø direkte. En konstant dårlig jord - som følge av en slitt eller skadet kabel - vil skape motstand i kretsen, noe som vil frata frontlykter av makt og føre dem til dim. Dette kan eller ikke kan være tilfelle med xenon arc HID-lykter, hvor et fall i spenningen kan mislykkes i å starte belysning arc helt. En kabel som er rett og slett løs kan føre til at lyset flimrer som kretsen gevinster og mistet bakken.
Dødt batteri

Et batteri som nekter å ta en kostnad er et tegn på en dårlig jording. Bakken er en viktig del av batteriets lading system, så forutsatt at du får riktig spenning ut fra dynamo wire, og batteriet er ikke hashet, så du kan se på en dårlig jordledning. Dersom jordledningen er løs, da dynamoen ikke skal gi full strøm til batteriet, spesielt på tomgang.
Testing Ground

Den enkleste måten å se etter en dårlig jording er å kjøre en kontinuitet test mellom batteriet og chassis. Koble den negative batteriet kabelen og koble sonden ender av et digitalt multimeter - satt til å lese volt DC - til de negative og positive batteripolene. Ta opp lesingen, du bør få noe i nabolaget av 12,6 volt. Deretter fjerner DMM bly fra den positive batteripolen og trykk på det til terminalen på frakoblet negative batterikabelen. Din DMM bør lese innen ca 0,5 volt på batteriet med nøkkelen i "Off" posisjon. Hvis du får en spenning lesning av noe under 11,5 volt, begynner å lete etter en dårlig jording.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68425.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer