Hva hvis en Voltage Regulator Goes Bad?

Alternators er givere, noe som betyr at de er ansvarlig for å konvertere en type energi (kinetisk energi fra veivakselen) til en annen (elektrisk energi). Siden kinetisk energi innspill varierer med motorens turtall, må bilens elektriske system noe å holde spenning stødig som dynamo effekten stiger og faller og som strømstyrke krav øke eller minke. Mens slike spenningsregulatorer er tilbøyelige til å gå ut over tid, de er i hvert fall ganske enkel å diagnostisere når de gjør. Dynamo Basics

Alternators nesten alltid sette ut en viss mengde wattstyrke - total utgangseffekt - omtrent tilsvarer kraften går i. En hestekrefter er lik ca 750 watt, så hvis din dynamo er tar 10 hestekrefter fra motoren, er det å sette ut ca 7500 watt (ikke regnskap for effektivitetstap). I en elektrisk følelse, kan du få effekten ved å multiplisere ampere (total elektrisk strøm gjennom ledningene) av volt ("temperaturen" av elektrisitet). Så vil hvis dynamo alltid legger ut 7500 watt, noe som øker strømstyrken uavgjort eller krav droppe sin spenning, og redusere amp uavgjort vil øke spenning. Spenningsregulator holder spenning konstant, uavhengig av strømstyrken utgang eller krav.
Varierende spenning

Den mest grunnleggende og åpenbare symptom på spenningsregulator svikt er (surprise, surprise ) en mangel på spenningsregulering. De fleste regulatorer vil holde spenningen på mellom 14 og 14,7 volt. Lav spenning målinger ikke nødvendigvis en dårlig spenningsregulator, så mange feil - inkludert en dårlig dynamo, overdreven strømforbruk fra motoren eller chassis eller en feil likeretter - kan slippe utgangsspenning. En høy spenning lesing, men vil nesten alltid tyde på en defekt spenningsregulator. Den gjennomsnittlige dynamo enkelt kan kjøre på over 16 volt på tomgang, spesielt i biler som ikke har elektriske drivstoffpumper, drivstoff sprøytebrukere eller elektriske kjølevifter til hevert bort den ekstra effekt.

Dead or Damaged Batteri

dynamo og batteri er peanøttsmør og syltetøy hvor bilens elektriske system er opptatt av, arbeider hånd i hånd for å gi motoren og chassiset med all den kraften de trenger for å holde ting i gang. For det meste, får bilen sin strøm fra batteri, dynamoen finnes først og fremst for å holde batteriet ladet. Som sådan, stige eller fall i dynamo spenning vil enten overlade batteriet - trolig den farligste og mest ødeleggende ting du kan gjøre for å batteriet - eller undercharge det. Bad spenningsregulatorer også en tendens til å smelte sammen til en viss grad, fungerer som en kortslutning i systemet som hele tiden vil tømme batteriet, "drepe" det over natten.
System Shutdown

De fleste moderne biler har en slags over-eller under-spenning beskyttelse. Overspenning er skadelig for en rekke årsaker. Først, det øker driftstemperatur av de berørte ledninger og kretser, og kan skade fin ledninger og kretser, og for det andre, kan det føre til elektriske motorer og aktuatorer til å kjøre fortere enn de burde. Strømstyrken uavgjort dikterer hvor mye dreiemoment en elektrisk motor legger ut, mens spenningen avgjør rpm. Lav spenning er like ille, siden den berørte komponenten kan trekke mer strømstyrken for å kompensere. Hvis spenningsregulator har gått dårlig, kan du oppleve en egenbeskyttelse nedstenging av ethvert system benytte en datamaskin eller integrert krets styret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68405.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer