Hvordan vite om du har et problem med Tie Rod for en 99 Dodge Intrepid

The 1999 Dodge Intrepid var utstyrt med en 2,7-liters V-6 motor i basismodellen. En 3,2-liters V-6 var tilgjengelig som en oppgradering. Forankringen på 1999 Intrepid er ansvarlig for toe justering av kjøretøyet. Tåen er dreiing av hjulet innover eller utover på et horisontalt plan, og er dømt av de foran og bak løpebaner av dekkene. Når de indre eller ytre tie stenger går dårlig, kan det gjøre dekkene slites ujevnt på den indre eller ytterste slitebaner. Du trenger
1-ton eller større kapasitet gulvet jack
to bukker
Vis flere instruksjoner
en

Løft den fremre enden av Intrepid med en jack. Place bukker under fundamentene på fører og passasjersiden av bilen, rett innenfor nedre kontroll armer.
2

Drei rattet litt til høyre, for å åpne tilgang for armen for å passe i førersiden hjulbrønn. Slå av tenningen og ta den ut av tenningen for å låse rattet. Gå ut av bilen og gå videre til førersiden forhjulet.
3

knele ned av hjulet og sett høyre hånd gjennom den innover mot siden av dekket, og plasser hånd på den ytre trekkstang. Ta tak i fremovervendt slitebanen på dekket og rist dekket vannrett fra side til side. Hvis du føler en knocking i tie rod slutten, kan det hende at ytre tie rod være dårlig.
4

Flytt hånden innover mot indre tie rod slutten, og riste hjulet på nytt. Hvis banke følelsen er sterkere når du beveger hånden innover, er den indre tie rod dårlig. Erstatte de ytre, indre eller begge tie stenger hvis banking er sterk på både ytre og indre ender.
5

trinn til førersetet i bilen. Drei rattet litt til venstre. Gjenta trinn 3 og 4 på passasjersiden av bilen, med venstre hånd på pressbolt og din høyre hånd til å riste dekket. Bytt heller tie rod på passasjersiden hvis de er banket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68391.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer