Hvordan sjekke Metric Gears

De fleste maskiner og bil motorene bruker mekaniske gir i sin drift, og det er et bredt spekter av utstyr som brukes til ulike formål. Metriske tannhjul er lik standard-tannhjul, bortsett fra at spesifikasjonen målingene blir beregnet av den modul-metoden med metriske målinger i stedet for amerikansk standard. Målingene gir metriske tannhjul deres spesifikasjoner er oppnådd ved hjelp av en rekke matematiske formler, med to tannhjul i inngrep. Inspeksjon av tannhjul oppnås best med girene fjernet, eller i vanlig visning med nok tilgang til å rotere girene for å undersøke dem i sin helhet. Instruksjoner
en

Inspiser drevtennene. Når girene fungerer som det skal, bør de viser ingen ekstreme tegn på slitasje. Se etter selv polering på tannhjulene, som er et resultat av inngrep med andre tannhjul. Dette er et tegn på jevn drift. Selv om ingen utstyr maskene perfekt under bruk, kan merkbart ujevnt tann slitasje være et tegn på akselen problemer, feil produksjon, og feil klaringer i Gear støtte deler.
2

Look for korrosjon og tæring på Hele utstyr overflaten. Korrosjon og pitting kan svekke tannhjul ved å svekke deres struktur, muligens forårsake fremtidig utstyr svikt. Pitting på girene regnes som trøtthet, og utstyret må byttes ut. For korrosjon, fjern gear, hvis det fremdeles er installert, fjerner du det og male noe korrosjon av, ved hjelp av en slipeskive eller stålbørste, være forsiktig så du ikke skader tennene.
3

Ta tannhjul til et maskinverksted om strukturelle svakheter er mistenkt. Magnaflux testing er en spesialisert prosess som er utformet for å identifisere eventuelle normalt ikke målbare strukturelle svakheter i metall og støpejern. Ved hjelp av magneter og magnetiske pulver, magnetiske partikler inspeksjon finner hårfestet stresset sprekker og andre strukturelle svakheter som påvirker girene integritet og ytelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68384.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer