Hvorfor Go Mine ABS On når jeg trykker mine Bremser

Bilens blokkeringsfrie bremser bruker dusinvis av komponenter designet for å gjøre en ting:? Holde hjulene i gang i samme hastighet uavhengig av bremsesystem krav. Den ABS gjør dette ved å overvåke hjulhastighet og økende eller avtagende trykk til hvert av hjulene som reaksjon på de observerte forskjeller i hjulhastighet. En rekke feil kan utløse en periodisk ABS varsellampe, noen mer alvorlig enn andre. Luft i Lines

En periodisk ABS feil - spesielt når ledsaget av en brems varsellampe - vil typisk indikerer et tap av trykk i bremseslanger. Bremsevæske, som en væske, er inkompressibel, noe som betyr at det aldri vil bli noe mindre i volum uansett hvor mye press du søke det. Air fanget i bremseslanger vil komprimere, forårsaker ABS datamaskinen til å lese et midlertidig fall i trykket og utløse en ABS varsellampe. Den fikse her er å blø bremsesystemet
lav Brake Fluid

Tre ting skjer når du trykker på bremsepedalen:. Den master sylinder suger væske fra reservoaret ; sylinderens stempel presser fluidum gjennom linjene, og slave-sylinder mottar trykk og trekk, i samsvar. Hvis bremsevæske nivået er lavt nok, vil mesteren flaskens stempel bare suge inn luft og ikke klarer å presse enten bilens bremser foran, bak bremser, eller begge deler. Hold væsken på full nivå til enhver tid.
Lekkasje bremsesylindrer eller linjer

En lekker bremsesylinderen eller linje vil ha samme netto effekt som luft i ledningene. I stedet for å trykke på bremsen slave sylinder, vil trykket i linjene flykte gjennom lekkasjen og la systemet. Avhengig av den bestemte bremsesystem, kan en lekkasje i en del av systemet igle press fra den delen av systemet og føre til et nettotap i bremsetrykk.
Akkumulator og feil ved pumpen

ABS pumpe pressurizes en fjærbelastet kammer som kalles en akkumulator, som gir umiddelbar press for modulerende bremsetrykk forbi hva foten gir på bremsepedalen. En mislykket eller sviktende pumpe eller akkumulator vil resultere i en forbigående tap av bremsesystemet press som ABS-systemet åpner modulator ventiler for å regulere trykk på de enkelte hjulene.
Dirty Wheel Speed ​​Sensorer

reluctor ringer på ryggen av bilens hjul ligne et gir, når tennene i at "utstyret" pass foran en magnet, induserer de en liten elektrisk felt i en sensor som ligger i nærheten. Metallic brems støv kan holde seg til denne reluctor ring og "bake" på den, endre størrelsen på hullene mellom tennene, og endre sensorens utgang. Dette kan føre til en konstant på-lys som datamaskinen leser en konsekvent avvik i hjulet hastighet, eller det kan føre til en midlertidig feil hvis ABS datamaskinen bare leser de samme sensorene under bremsing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68381.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer