Hvordan vet jeg om Starter må byttes i en 2004 Jeep Liberty

Diagnostisering en forrett problem på en 2004 Jeep Liberty er ikke vanskelig. Sikringen og stafett for starteren er plassert på førersiden fenderwell i elektrisk komponent boksen. Under boksens lokk er et diagram som viser type og plassering av sikringen og stafett for starteren. Starteren er plassert på førersiden av motoren midt mellom bunnpannen og inntak manifold boltet til bellhousing. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret og sjekke batteripolene tilkoblinger for sprekker, slark eller korrosjon. Hvis noen av disse situasjonene finnes, korrigere dem og re-prøve starteren.
2

Sjekk batteriet kabelen til startsolenoiden. Dette er den velkjente store batteriet matet til toppen innlegget på startsolenoiden på toppen av starteren. Ta tak i kabelen og se om det er stramt på relé innlegget. Sjekk kabelen for eventuelle synlige korrosjon. Bytt ut kabelen hvis det er noen.
3

Sjekk batteriet for lading og dårlige celler med voltmeter. Plasser måleren på 20-volt skala. Plasser den sorte ledningen på minuspolen og den røde kabelen på det positive. Et fulladet batteri vil vise 12.5 til 12.7 volt. Har en medhjelper forsøk på å starte motoren mens du observere voltmeter. Hvis spenningen faller under 10,5 volt mens spy, har batteriet en dårlig celle og må skiftes ut. Hvis batteriet har mindre enn 12,5 før du prøver å starte motoren, batteriet er utladet og må lades for å sjekke det grundig. Det er mulig dynamoen er defekt og ikke lades ordentlig. Når batteriet er ladet, start motoren og se voltmeter. En god dynamo vil vise 13,5 til 14,5 volt. Hvis spenningen er mindre, er dynamoen defekt. Hvis dynamoen fungerer og batteriet var utladet, sjekk for uavgjort eller kort i ledningene.
4

Kontroller spenningen på startsolenoiden. Koble den svarte kabelen til god jord, og bruke den røde kabelen til sondere store positive kabelen på starteren. Hvis batterispenningen er til stede kabelen er i orden. Hvis mindre enn batterispenningen erstatte nåværende kabelen.
5

Sjekk den lille ledningen på magnetventil, som er den utløsende kraft fra tenningslåsen. Trekk denne ledningen av og stikk termometeret inn i den lille ledningen kontakten. Har en medhjelper vri nøkkelen til "start" posisjon. Makt skal vises når nøkkelen er i "start" posisjon. Hvis det er strøm og starteren ikke fungerer erstatte starteren. Hvis det ikke er strøm, sjekk sikring og stafett. Hvis de er gode tenningslåsen er dårlig.
6

Sjekk starteren for å dra eller sliter med å slå av motoren over. Bytt starteren hvis det viser denne type handling. Hvis starteren klikk mange ganger før start eller bare klikk uten motor aktivering, erstatte starteren. Hvis starteren spinner og starter ikke motoren, er det Bendix dårlig og en ny starter er svaret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68378.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer