Hva er årsaken til Idle Air Control ventiler til Carbon Up?

The inaktiv luft regulatoren regulerer turtallet til en bil motor. Når problemer utvikle, for eksempel karbon bygge opp i enheten, vil motoren utvikler spesielle symptomer under drift. Det er en viktig årsak til IAC til karbon opp. Ved å ta korrigerende tiltak, kan du eliminere problemene skapt av karbon bygge opp i komponenten. Årsak

Den eneste årsaken til karbon bygge opp på IAC ventilen er fra karbon som er i drivstoffet. Bensin har karbon i blandingen og vil løpe gjennom strupningen og inn i ventilen. Den karbon begynner å akkumulere fordi gassen ikke brenne av alt brenselet i komponenten. Bensin sitter inne i spjeldhus, der IAC motor og ventil er plassert. Karbonet stikker til ventilen og sakte akkumuleres over tid.
Symptomer

Motoren vil utvikle spesifikke symptomer når ventilen har for mye karbon på forsamlingen. Bilen vil stall, tomgang for høyt eller for lavt, og kan ikke bli tent. Bilen kan også bli vanskelig å starte eller ikke starte i det hele tatt. Vakuum lekkasjer eller en feil fungerende IAC ventil kan både føre disse skiltene.
Testing

En måte å teste IAC og avgjøre om det er årsaken til den inaktive problemer er å fjerne den fra motoren. Kontroller IAC motoren og ventilen for å se om karbon bygger seg opp på plass eller spisse ende. Hold IAC festet til strømledningene og vri tenningsnøkkelen til "på"-posisjon. Sitteplasser punktet vil flytte inn og ut om komponenten fungerer som den skal. Hvis du ikke kan høre motoren arbeider, er hele IAC dårlig. Når du kan høre IAC motor forsøkte å arbeide, men den sittende Poenget er ikke å flytte, så karbon er årsaken til ventilen til å feste.
Vedlikehold

Du kan forhindre karbon fra å påvirke IAC motor og ventil ved å rense den komponenten med jevne mellomrom. Akkurat som endrer bilens væsker, må du også opprettholde IAC motor og ventil ved å rense den med en forgasser renere. Etter fjerning av IAC, grundig spray komponent med forgasseren renere og tørk av med en ren fille. Test IAC motor før du legger den tilbake på plass bare for å kontrollere at den fungerer som den skal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68347.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer