Tegn på en kortsluttet batteri Cell

Et batteri er en viktig del av kjøretøyet og kan svikte uten forvarsel. Bilen Batteriet er ofte et blyholdig type med seks uavhengige celler. Hver celle inneholder en svovelsyre og vann løsning kalt elektrolytt. Når en celle svikter, avløp den energien fra batteriet. Din bil vil utvikle visse symptomer når dette skjer. Slow spy

Ett av tegnene på en dårlig batteri celle er treg spy av starteren. Motoren høres ut som det er å ha problemer med å snu over. Den kortsluttede celle ikke tillater at batteriet til å holde den nødvendige mengden av likestrøm spenning. Starteren trekker mye ampere når du starter bilen. En dårlig celle reduserer forsterkerne betraktelig. Uten alle forsterkerne nødvendig, vil bilen ha problemer med å starte.
Krever

Kjører et kjøretøy bruker ikke så mange forsterkere fra batteriet som starter den gjør. Du kan oppleve et dødt batteri på tenningen, men når du hopper i bilen, kjører bilen skikkelig. Når du slår av bilen og la det sitte en periode, avløp kortsluttet celle ansvar avslag på batteriet. Når du prøver å starte bilen igjen kan du høre et par klikk, og dette forteller deg at bilen må hoppet igjen eller batteriet er dødt.
Lade

Lad batteriet fullt, og sjekke det med et voltmeter. Du må få en lesning av 12 volt eller mer for et godt batteri. En avlesning på 10,5 volt eller mindre angir at en eller flere av cellene har kortsluttet. Den kortsluttet celle hindrer at batteriet holder en full lading.
Electronics

Batteriet leverer strøm til bilens elektronikk når bilen er slått av. Når disse elektriske komponenter sluttet å arbeide når bilen er slått av, er det et tegn på at det er et batteri problem. Den dårlige cellen er drenering gjenværende spenning igjen i batteriet. Alle disse skiltene indikerer et problem med batteriet holder en kostnad, noe som betyr vanligvis en kortsluttet battericelle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68318.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer