Hvordan måle Gear Backlash

Innenfor en differensial er to tannhjul, en ring utstyr og en pinjong. Når bilens drivaksel snur, roterer det vil drevet. Vil drevet intermeshes med og slår ring gear. Ringdrevet overfører kraften gjennom aksel sjakter til dekkene. Mengden av klaringen mellom ringen og pinjongtannhjulene er referert til som utstyr tilbakeslag. Måling av tilbakeslag er en ganske enkel oppgave, og er en rask måte å fastslå om en profesjonell justering eller mer omfattende service kan være nødvendig. Du trenger
Stor skrustikke
Dial indikator måler
Vis flere instruksjoner
en

Plasser differensial sikkert innen kjevene en stor skrustikke med girene vendt opp.
2

Fest en måleuret tverrsnitt til ytterkanten av differensial. Noen målere har en magnetisk base som festes til differensial, mens andre målere er plassert over en bolt hull i kanten av differensial og sikret med en av differensialligninger er bolter. Trekk til bolten gjennom kanten av differensial og inn i bunnen av måleren.
3

Plasser kontaktpunkt for måleuret måle plassen mot noen tann av ringen gear. Ringdrevet er den store runde-formet gear. Kontaktpunkt er metall innlegg som, når den trykkes mot måleren, fører målerviseren å flytte.
4

Drei justeringsknotten på siden av skiven indikatoren måler til nålen peker på "0"-innstillingen.
5

Rock ringdrevet frem og tilbake med hånden mens overvåking av kanyle. Avstanden er angitt på måleren er giret tilbakeslag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68297.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer