Hvordan diagnostisere en Purge Valve

Som en del av bilens utslipp-kontroll system, styrer spyleventil drivstoffdamper samlet inne i en beholder. Drivstofftanken produserer disse damp, som beholderen butikker for å brenne når motoren er driftsvarm, og kjører over tomgangshastighet. Den spyleventil, styrt av bilens datamaskin, holder utslippene ned og unngår grov tomgang. Imidlertid kan purge ventiler bli sittende fast. Diagnostisere spyleventil i minutter og hjelpe motoren din opprettholde optimal ytelse. Denne veiledningen gjelder å rense ventiler som brukes på drivstoff-injisert systemer. Du trenger:
Wrench
butikk fille
Labels
Hånd vakuumpumpe
Jumper kabler
Vis flere instruksjoner
en

Finn spyleventil i bilen. Vanligvis er dette en liten sylinder, til venstre (førerens) side av motorrommet. Ventilen har en elektrisk tilkobling i bunnen og en input-output vakuumslangen port. Den ene siden av porten kobler til et vakuum slange som går til purge beholderen gjemmer på forsiden og bunnen av motorrommet. Den andre siden av porten kobles til drivstofftanken og inntak manifold med et vakuum slange gjennom en dual plast-kontakt.
2

Koble den sorte (negative) batterikabelen med en skiftenøkkel og isolere kabel terminal med en butikk fille for å hindre at kabelen ved et uhell berøre batteriet innlegget.
3

Inspiser vakuum slanger koblet til purge ventilen og se etter skader, tårer eller løse forbindelser. Et vakuum lekkasje kan føre til at spyleventil for å svikte. Koble eventuelle løse slanger og erstatte skadet seg, om nødvendig.
4

Etikett vakuum slanger koblet til spyleventil og havnene de kobles til på spyleventil og nøye koble fra slangene.

5

Trekk ut støpslet fra spyleventil.
6

Påfør fem inches av kvikksølv med en hånd vakuum pumpe til kilden porten på ventilen, som kobles til inntaket manifold . Ventilen bør holde vakuumet. Hvis ventilen tillater luften å passere gjennom kilden port, må den skiftes.
7

Hold fem inches av kvikksølv til kilden porten med hånden vakuumpumpe. Koble en jumper kabelen fra den negative innlegg på batteri til den svarte ledningen på spyleventil elektriske kontakten og en annen genser kabelen fra den positive batteriet innlegget til den andre ledningen på spyleventil elektriske kontakten. Denne tid vil ventilen slippe luft går gjennom kilden porten. Hvis ikke, må den skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68289.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer