1996 Honda Civic Ignition Coil Feilsøking

The Honda Civic ble introdusert i 1973. 1996 Honda Civic kom utstyrt med en 1,6-liters in-line firesylindret motor i basismodellen. Den 1996 Civic var også tilgjengelig med to andre versjoner av 1,6-liters, kjent som VTEC og VTEC-E. Tennspolen på 1996 Civic er ansvarlig for å sende riktig gnist til tennpluggene. Hitachi og TEC både produserte spoler for 1996 Civic. Testprosedyrer varierer mellom de to forskjellige typer spoler. Du trenger
1/4-tommers skralle og socket sett
Phillips skrutrekker
Ohmmeter
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Civic, og sette hette prop. Fjern den negative batterikabelen fra batteriet, ved hjelp av en 1/4-tommers skralle og socket å løsne tie-down mutter. Fjern de to skruene fra tennspolen cover, med skralle og socket.
2

Inspiser coilen. Hvis den svarte /gul og hvit /svart ledningene holdes på med skruer, så du arbeider på en TEC tennspolen. Hvis ledningene er enkle trekke av og skyve på kontakter som ligner på en høyttaler wire, så du arbeider på en Hitachi coil. Fjern de to ledninger på en TEC tenning ved å trekke dem av. Løsne skruene på Hitachi-versjonen, deretter fjerne ledninger. Dette er de A (positiv) og B (negativ) ledninger for spolen.
3

Slå på ohmmeter og sett skiven til ohm, som er opp-ned "hesteskoen" formet utvalg. Sett den positive probe fra ohmmeter inn på A spole innlegget. Sett negative sonde på B-post. Disse innleggene er de primære viklingene. De primære viklingene på spolen TEC bør ha en motstand mellom 0,63 og 0,77 ohm. Hitachi primære svingete motstand bør være mellom 0,45 og 0,55 ohm. Hvis avlesningen på enten type spiral ikke faller innenfor de gitte områder, må spolen som skal erstattes.
4

Test den sekundære svingete motstanden i coilen ved å fjerne tennpluggen til spiral ledninger . Sett ledningene fra hverandre slik at du ikke får dem blandet sammen.
5

Fest positive probe fra ohmmeter din på innlegget merket med en "+"-symbolet. Fest den negative probe til stillingen merket med en "-"-symbolet. Den sekundære svingete lesing på TEC spolen skal være mellom 12,8 og 19,2 ohm, mens Hitachi skal være mellom 22,4 og 33,6 ohm. Hvis ohmmeter avlesningene ikke er innenfor de gitte spesifikasjoner for hver spole, må spolen som skal erstattes. Hvis begge typer spiral testen gir positive resultater, fortsetter å teste tennplugg ledninger og tenning kontroll modul.
6

Monter spolen og installere dekselet på motsatt måte som du fjernet deler . Ingen dreiemoment er nødvendig på noen del av spolen, og legge dreiemoment kan bryte spolen eller dets tilhørende deler. Monter batteriet kabelen og trekk kabel til den sitter godt. Slå kabelen tie ned mutteren en halv omdreining lenger å kjøpe de ni fot-pounds nødvendig for riktig moment.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68247.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer