Slik feilsøker Servo Motors

Feilsøking en servo motor er viktig i å gjøre at den fungerer riktig. Servoer blir ofte brukt i automatiske kontrollsystemer som cruise control i kjøretøyer. Akkurat som noe mekanisk, kan servoer noen ganger trenger reparasjon. De bør også testes regelmessig for å hindre mulig skade på motoren som kan tilsvare en kostbar reparasjon besøk. Du trenger
Gummi sikkerhet hansker
Mega ohmmeter
Ohmmeter
Cloth
Vis flere instruksjoner
en

Slå av strømmen til maskinen hvor servo er koblet til. Fjern eventuelle batteritilkoblingene, hvis det er aktuelt, så ingen makt kan kjøre gjennom maskinen. Ta på deg gummihansker (hvis reparere en bil servo) for å forhindre personskader eller etseskader.
2

Test servo for eventuelle shorts i motoren. Inspisere jordledningen av servo med mega ohmmeter. Fest positive ledningen fra mega ohmmeter til T1 (fase én) og negative bly på jordledningen. Gjenta dette for T2 og T3 faser. Pass på at ledningene ikke berører noe annet rundt motoren, da dette kan føre til en kortslutning hvis noen makt er fortsatt sykling gjennom maskinen.
3

Se på lesing på mega ohmmeter . Målingen bør lese et sted rundt 600 til 2000 mega ohm. Readings mye lavere (100-300), eller null, indikerer systemet shorts. Skift ut eventuelle ledninger som er i servo, som de har kortsluttet ut.
4

Test kabelen for eventuelle shorts. Fjern kabelen fra motoren og se etter eventuelle skader. Avstand noen metalldeler (som kontaktpinnene) for hånd, om mulig, å hindre shorts.
5

Sørg for at en åpen krets system finnes. Plasser ohmmeter mellom T1 og T2, T2 og T3 og T1 og T3. Ohmmeter måling bør lese mellom 0,3 og 2 ohm. En lavere verdi, eller en avlesning på null, angir et kort. Kretsen vil måtte byttes ut om kort indikeres.
6

Fjern hettene fra hele motoren for å finne børster og teste dem. De er små sirkulære elementer som ligger under firkantet blokk beskyttet av caps. Bruk en klut for å fjerne smuss fra børstene.
7

Sett batteriet plugger, hvis servo er på et kjøretøy. Tilbake strømmen til maskinen og batteriet før gjenbruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68227.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer