Hvorfor Overdrive Lett Blink?

På Ford-biler, vil overføring overdrive lyset blinke for å indikere en overføring problem på samme måte en blinkende check engine lys indikerer et problem med motoren. Overdrive lyset vil blinke når bilens datamaskin registrerer en overføring sjekk kode. Å rette problemet, må du ha overføring koden lese og systemet diagnostisert. Blinker Overdrive Lett

For å diagnostisere problemet, må du dokumentere når overdrive lyset begynte å blinke og eventuelle problemer med overføringen som sklir, overdreven støy eller harde skift. For eksempel, hvis de overdrive blinker etter en time på motorveien, kan det tyde på en avkjølende problemet. Mens du slår av bilen og starte kan gjøre lyset gå bort, dette er ikke en permanent løsning, og vil forsinke nødvendige reparasjoner, som kan forårsake større skader.
Basic korrigerende Step

Hvis overdrive-lampen blinker, må du ikke bare holde kjører. Mens overføring er komplekse enheter best overlatt til fagfolk, kan du gjøre sjekke noen grunnleggende ting selv. Sjekk overføring væske for å sikre at det ikke er svake eller tomme. Det vil være en overføring peilepinnen i motorrommet. Væsken skal være rød, og på hele linjen på peilepinnen. Hvis væsken er lav, eller hvis det er mørkt og avgir en brent lukt, er overføring væske dårlig og kan være forklaringen på at kommunikasjonen ikke fungerte.
Transmission Codes

Ta bilen til forhandleren eller en selvstendig butikk å ha overføring koder lese og diagnostisert. Når butikken leser kodene, vil de være i stand til å diagnostisere problemet. Gi butikken med den informasjonen du har samlet om hvordan bilen stasjoner, når lyset kommer på og noen harde skiftende eller andre problemer med overføringen. |
Ikke forsinkelse
p Det er viktig at du umiddelbart gå til en kvalifisert butikk når overføring overdrive lyset begynner å blinke. Forsinke et besøk kan føre til ytterligere skade eller skade på overføring og kan øke den endelige reparasjonen regningen. Husk at blinkende lys betyr at det er et problem som må fikses, ikke ignoreres.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68199.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer