Hvordan diagnostisere kjøretøy Vibrations

Du kan bli planlegger å ta en helg kjører tur til å besøke venner i en annen stat, men mens du kjører til en nærliggende butikk, merker du at hver gang du stopper eller akselerere, hendene begynner å riste på ratt. Bilen er åpenbart opplever vibrasjonsproblemer ved kjøring i lave eller høye hastigheter. Diagnostisering bilens vibrasjoner problemer er ikke en lett oppgave. For å diagnostisere problemet effektivt, ta hensyn til når og på hvilken fart vibrasjoner oppstår. Instruksjoner
en

Sjekk hjulet balanse. Crank hjulene enn til styringsgruppen stopp. Se på innsiden av hjulet i felgen for å undersøke på motvekten. Hvis en vekt har kommet av, kan dette være spørsmålet om bilens vibrasjoner. Merk eventuelle klare omriss på felgen der en balanse vekt kan ha falt av, for å vite hvor mye vekt mangler. Hvis en butikk nylig lagt balansen vekt, ta det tilbake til butikken for en erstatning.
2

Undersøk hjulene. Inspisere innsiden og utsiden av felgen for eventuelle skader. Sjekk om det er gjørme pakket på innsiden av hjulet. Undersøke dekkene. Hvis du ser noen buler eller slitasje på dekkene, kan dette være "sannsynlig årsak" i henhold til "Popular Mechanics" magazine nettside. Endre noen dårlige dekk.
3

Prøvekjør bilen. Hvis bilen vibrerer når du akselererer, kan det være dreiemoment og hastighet sensitive forårsaker en drivlinje vibrasjon. Gå til en mekaniker eller inspisere aksel sjakter for å søke etter eventuelle skader på støvlene. Sjekk om støvlene er intakt og se om de klemmer holde støvlene i hver ende. Søke etter tap av smøring og inntrenging av veien film. Hvis du ikke ser noen problemer, kan problemet være et annet sted. Hvis vibrasjonen er relatert til dreiemoment, skal du flytte bilen inn i "Nøytral" og akselerere på problemet hastighet. Hvis vibrasjonen vedvarer, se etter løse motorfester eller drivlinje problemer.
4

Kontroller hjullager. Jekk opp forhjulene med hjelperamme å fjerne hjulene på bakken. Slide bukker under fundamentene. Grab hvert hjul og holde hjulet på sidene. Deretter holde hjulet på toppen og bunnen. Prøv å rocke rattet frem og tilbake. Hvis du føler er løse, kan hjulet være løs, eller det kan ha slitt hjullager.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68174.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer