Sannsynlige årsaker til en Power Steering Fluid Leak

I 1927 begynte General Motors eksperimentere med hydraulisk servostyring i sine biler, men maker la ned programmet når det anses kostnaden for høy. Frem til 1951, avhengig sjåfører på store ratt til å få nok innflytelse til å slå forhjulene. Chrysler endelig lettet kunder av denne daglige treningen ved å montere 1951 Imperial med Hydraguide servostyring. Når væsken begynner å lekke ut av systemet, er det viktig å finne årsaken til den for å unngå skade på systemet. Tilfelle halvdeler

Ved montering servostyring pumper, setter produsenten pumpen sammen i to halvdeler med en forsegling mellom de to. Med alderen, eller på grunn av feil, kan tetningen mellom de to pumpene sprekke, noe som resulterer i en lekkasje. Den eneste måten å reparere dette på er å splitte de to halvdelene og installere en ny pakning, eller erstatte pumpen helt.
Reservoir

De fleste servostyring pumper har et reservoar som setter på toppen av pumpen eller i et fjerntliggende område bort fra pumpen. Produsenter vanligvis denne reservoaret ut av en hard plast. Denne plasten tåler mye varme og kjøling fra å være i nærheten av motoren. Denne oppvarming og kjøling kan føre til sprekkdannelse i reservoaret, noe som resulterer i lekkasje. Skifte reservoaret er den eneste måten å løse problemet permanent.
Hydraulic Lines

servostyring pumpen er stadig under press mens kjøretøyet er i gang. Bilprodusenter installerer harde linjer for å overføre denne væsken fra pumpen til styringsgruppen rack eller boks til å håndtere dette presset. Over tid, eller på grunn av skade, kan disse linjer begynner lekker fra enten slange eller forbundene. Hvis slangen lekker, må du erstatte det, men reparere unionen bruker tråd sealer.
Steering Rack eller Steering Box

Avhengig av kjøretøy, har styresystemet enten en styringsgruppe rack eller styring boksen. Styringsgruppen rack er en lang sylinder kobler forhjulene. Hydrauliske trykket flytter en intern stempelet frem og tilbake for å flytte forhjulene. Dette stativet har et segl på hver ende for å holde servostyring væske inne i stativet. Når dette seglet mislykkes, vil det bli lekkasjer. Den eneste måten å rette på dette problemet er å erstatte eller gjenoppbygge styringsgruppe rack.

Vanligvis, bare store lastebiler og eldre biler bruker en styringsgruppe boksen. Hydraulisk væske blir en stor utstyr inne i styringen boksen og en utgående aksel overfører bevegelsen av dette utstyr til styringsgruppen kobling. Denne boksen har flere pakninger - det nøyaktige antallet avhenger av hvilken type kjøretøy - og disse pakningene kan begynne å lekke over tid. Gjenoppbygge eller erstatte pumpen for å utbedre en lekker styring boksen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68173.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer