Hvordan vet jeg om My Fuel Pump gikk ut på en '91 Camry?

Først introdusert i 1982 har Toyota Camry, kåret til den mest populære bilen i Amerika i 2001, forble der siden. Innsprøytning var en vesentlig forbedring i forhold til forgassere for lik fordeling brensel, evne til å justere blandingen i henhold til atmosfærisk trykk og temperatur og i en glattere respons på gassen. Det tillot motoren til å kjøre mer konsekvent i alle værforhold. Du trenger
Voltmeter
Kan av forgasser renere
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret og se etter drivstoff trykkregulator. Det er en rund mekanisme festet til den enden av brenselelementet skinnen. Bensininnsprøytningen plugge inn i metall rør som ligger rett over dem. Dette er brennstofftilførselen til injektorene. En ende av drivstoff skinnen vil ha en slange som er koblet direkte til skinnen og den motsatte enden vil ha regulatoren før en slange. Dette er avkastningen linje for overflødig brennstoff. Regulatoren holder drivstofftrykket med hele 38 pounds av trykket til enhver tid. Hvis trykket stiger til over 38 pounds, åpnes regulator og lar den overskytende trykk for å gå tilbake til brennstoff tanken. Det virker ut et vakuum koblet til inntaket manifold.
2

Trekk sugeslangen av regulator og rist den for å se om det er noe drivstoff i linjen. Hvis det er, er drivstoff regulator dårlig og krever erstatning fordi det er slik at alt drivstoff for å gå tilbake til tanken. Hvis sugeslangen er ren og tørr, plugge den tilbake i regulatoren.
3

Finn sikring og relé boksen på førersiden fender godt. Ta av lokket på boksen og se på undersiden av hetten der du finner en detaljert diagram som viser plasseringen og navnet på alle sikringer og releer. Finn bensinpumpe sikring og trekk den ut for å sjekke om det er blåst. Det vil bli veldig tydelig hvis glødetråden er brent gjennom. I så fall erstatte den og prøver å starte bilen. Hvis sikringen er god, se etter drivstoffpumpen stafett. Plasser en hånd på den og ha noen til å hjelpe ved å vri nøkkelen til "On" og "Off" posisjoner flere ganger. Høre og føle det klikker hver gang de viktigste sykluser, hvis releet er bra. Hvis det er bra, gå videre, men hvis ikke, trekker relé ut.
4

Vri nøkkelen "Av" og hekt voltmeter opp med den sorte ledningen festet til minuspolen. Bruk den røde kabelen til sondere terminalene i sikringsblokken ledig av stafetten. En terminal bør ha makt. Hvis ikke, er det et problem mellom sikring og stafett. Hvis strømmen er til stede, har hjelperen vri om nøkkelen "On". Sondere terminalene igjen. To terminaler bør ha makt nå. Hvis ikke, er det et problem mellom releet og datamaskinen. Hvis det er strøm i to terminaler, er releet dårlig.
5

Test for å sikre at problemet er kun drivstoff. Dette er den enkleste måten å teste en pumpe etter å sikre den har makt. Fra en mekaniker ståsted, er dette å få til bunnlinjen raskt. Fjern luftkanalen til spjeldhus med skrutrekkeren for å løsne klemmen og trekke røret av.
6

Hold strupeplaten på gassen kroppen åpen med koblingen og spray en to andre skutt av forgasser renere inn i spjeldhus. Slipp båndet og starte motoren. Hvis motoren starter og går i et par sekunder, er drivstoffpumpen dårlig og må skiftes ut. Du nettopp fotograferte drivstoff inn i motoren og den gikk. Hvis den ikke klarer å kjøre, ytterligere problemer eksisterer, muligens den veivaksel sensor, kamaksel sensor, masse luftstrøm eller datamaskin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68161.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer