Hva er årsaken til en viftereim i Squeal?

Alle moderne biler har flere tilbehør på forsiden av motoren, inkludert en air-condition kompressor, dynamo, servostyring pumpe, vannpumpe og kjølevifte. En drivreim - ofte referert til som en viftereim - driver en eller flere av disse tilbehør. Når en komponent i viftereimen systemet svikter, kan du høre en pipende lyd fra viftereimen. Fire hovedkomponenter kan føre til en viftereim å hvine. Mislyktes Fan Belt

En mislykket belte er den mest sannsynlige årsaken til det angiveri. Som viftereimen aldre, blir det glasert og strukket. Glass og strekker fører beltet å skli på skivene at det driver - air-condition, servostyring og dynamo, for eksempel. Dette slipping støy fører til en pipende lyd fra viftereim, og den eneste måten å rette på dette er å bytte beltet.
Mislyktes Tilbehør

viftereim vanligvis driver flere komponenter i tillegg til vifte. Hvis en av disse komponentene svikter og låser seg, kan det føre til en høy pipende lyd fra beltet. Den eneste måten å rette på dette problemet er å skifte ut den defekte komponenten. Beltet går også over flere dagdriver trinser bare der for å veilede beltet. Hvis lageret i en tomgangsskiven mislykkes, kan du høre en pipende lyd som beltet drar langs skivene.
Pulley Glaze

Akkurat som fan belte glasurer, noen ganger en talje kan glasur. Plast trinser er mer utsatt for glass enn et metall skivene. Dette kan føre til at beltet å miste sitt grep på skivene, forårsaker en pipende lyd. Den eneste måten å rette på dette problemet er å erstatte den glaserte trinse
Remstrammer

viftereim krever en viss spenning for å fungere riktig -. Spenningen varierer, avhengig av kjøretøyet. Noen biler har en manuell strammer skivene og som gjør at en justering av spenningen på beltet som strekker med alderen. Hvis kjøretøyet har automatisk reimstrammer, betyr det ikke krever noen justering av deg. I tilfelle av en løs automatisk strammer, erstatte strammeren for å avhjelpe problemet.
Midlertidige hvin Elimination

Flere selskaper selger et belte dressing som reduserer eller eliminerer belte tyster . Denne dressingen er kun for midlertidig bruk og bruker det som en reparasjon vil føre til beltet brekkasje. Hvis beltet bryter på veien, kan det la deg strandet på grunn av overoppheting eller et utladet batteri.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68156.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer