Symptomer på Slitte Struts

Struts kan virke som svært komplekse komponenter, men de er faktisk lett å diagnostisere hvis du vet hva du leter etter. Struts er kombinasjonen komponenter, like deler av våren, støtdemper og øvre kontroll arm. Denne multipurpose evne gjør at stagene kan fremvise i det minste tre forskjellige typer av svikt. Trikset er å bryte spankulere ned i sine enkelte komponenter og diagnostisere det derfra. Spring Failure

Akkurat som en binders blir varm når du bøyer den frem og tilbake, blir våren varmere når det sykluser opp og ned. Fordi våren materialet får sin spenst via varme-behandling - gjentatt varme sykling kan føre til at det å få springier og mykere. Sagging er et tegn på en myk våren, men presser ned på fender vil fortelle deg mer. For å teste fjærene, sakte presse ned på et hjørne av bilen med tre fingre, hvis du kan flytte den mer enn et par inches - så oddsen er at fjærene er skutt
Shock. Failure

Støtdempere jobber som medisinsk sprøyter, bremse suspensjon bevegelse ved å tvinge olje gjennom en rekke små hull mellom sjokk to flytende kamre. Over tid vil sjokket olje bryte ned og bli tynnere, slik at det å passere gjennom hullene enklere og redusere chock sin dempende effekt. Uten støtdempere, vil hjulene og bilen kroppen bare pogo opp og ned på fjærene før de går tom for energi. For å teste sjokk, plasserer begge hendene på bilens støtfanger og gi det et skarpt nedover skubbe. Bilen skal sprette oppover til våren utvider og deretter slå seg ned igjen. Hvis bilen fortsetter å sprette forbi en syklus, sjokkene er sannsynligvis dårlig.

Mekaniske feil og lekkasjer

Struts kan også mislykkes i en rekke mekaniske måter, fra løse bolter til bøyde brakettene til utslitt klipp og gummi stopper. Bortsett fra en visuell inspeksjon, mekanisk svikt primære symptomene er knirking, rangler, støt og stønner i svinger eller går over humper. Hvis, når man traverserer en stor jettegryte, bilen plutselig smeller ned som fjærene var laget av betong, så oddsen er spankulere sin gummi bump-stop har degradert og herdet. Hvis du diagnostisere en dårlig strut, deretter rense struts med høytrykksspyler og sjekk sjokk kroppen om det lekker olje.
Driving Diagnose

Sjokk og fjærer viser to forskjellige men relaterte symptomer mens du kjører. Dårlige kilder vil ikke motstå kjøretøy bevegelse, så vel som de skal, som vil tillate bilens kroppen til å helle mer enn den burde i svinger. Dårlige støtdempere gjør at bilens kroppen å lene seg raskere enn den burde, og å rocke frem og tilbake etter spennende en hard corner. Både dårlige støtdempere og fjærer vil tillate bilen å nose-dive mer under bremsing, for å miste veigrep under akselerasjon og snu og å gjøre turen overdrevet myk og kompatibel. Hvis du treffer en fartsdump på 30 mph og ikke søler latte, så det definitivt på tide å investere i et nytt sett med struts.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68131.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer