Hvordan diagnostisere en Risting Engine

Når stilt inn riktig, dagens moderne motorer opererer med svært lite ekstern vibrasjon. Produsenter har utformet sine motorer med innvendig, samt ekstern vibrasjon redusere systemer. Disse systemene effektivt hold vibrasjon i så liten grad at de fleste motorer, kan på tomgang knapt sees å vibrere. Når enten en stemmegaffel problem oppstår, eller en vibrasjon kontroll komponent svikter, kan operatøren legge merke til økt motor bevegelse gjennom alle faser av motorenes driftsområde. Instruksjoner
en

Inspiser tenningssystem. Ren og gap alle tennplugger. Inspiser tennplugg ledninger for skader, for eksempel brannsår eller pauser.
2

Sjekk vakuum slanger for pauser eller lekkasjer. Spray forgasserrens på slangene, med motoren i gang. Noen fosser eller nøling indikerer en lekkasje i dette området. Lytt etter fresende eller piping lyder, da disse kan også indikere et vakuum lekkasje.
3

Sjekk PCV ventil for å sikre at det ikke er tett. Trekk den løs fra dens montering maljen på toppen av ventildekselet. Rist ventilen kraftig. Hvis det ikke rasle, er det tett og må skiftes.
4

Finn ut om drivstoffsystemet er å levere en tilstrekkelig mengde drivstoff til motoren. Gjør dette ved å undersøke drivstoffilter, drivstoff linjer og testing drivstoffpumpen å sikre at den fungerer.
5

Sjekk tilstanden på motorfester. Disse monteringer koble motoren til chassiset, og de må være intakt og deres festebolter må være tett for å sikre at den holder seg på plass. De motorfester er plassert på hver side av motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68112.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer