Hvordan Test en injektor

Teste en injektor er en enkel prosess i to deler. Du trenger en noid lys for å fullføre testen nøyaktig. Du kan teste injektoren uten verktøy, men å finne ut om det faktisk er injektor eller datamaskinen --- eller ledninger mellom datamaskinen og injektor --- du må ha noid lys. Hvis en eller flere av dysene er dårlige eller lekker, vil kjøretøyet ha en feiltenning eller ikke går i det hele tatt. Du trenger
NOID lys
Vis flere instruksjoner
en

Start motoren. Trekk hver injektor, en om gangen. Legg merke til om motoren hastigheten faller. Dersom motorens turtall synker, at injektor fungerer. Gå videre til neste injektoren.
2

Plugg noid lys inn i motoren ledningsnettet side av injektoren ledningsnettet kontakten hvis du finner den motorturtallet faller ikke når du trekker i kontakten fra hverandre. Lyset blinker hver gang datamaskinen begrunnelse krets. Når datamaskinen jorder kretsen, åpnes det injektoren. Hvis lyset ikke puls jevnt, er datamaskinen eller ledninger mellom datamaskinen og injektor mistenkt. Hvis lyset pulser jevnt, har injektoren et problem.
3

Sjekk injektorer for lekkasjer. Se nøye på hvor de sitter i inntaket manifold. Sjekk for lekkasjer på drivstoff rail nær toppen av injektorene. Hvis sprøytebrukere er lekker, bytt O-ringene og test på nytt. Hvis injektoren fortsatt ikke testen, slår bilen av og erstatte dårlig injektor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68088.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer