Standard Transmission vil ikke gå inn Gear Noen ganger

Manuelle kjøretøy sendinger kreve at operatøren manuelt skifte gjennom en rekke tannhjul, fra et lavt gir, og går videre til det høyeste giret, for å drive bilen. Ved å bruke en fotpedal, engasjerer en clutch mekanisme med en trykkplate å overføre motorkraft til drivverket, deretter på hjulene. Noen ganger bilen vil ikke gå i gir ordentlig, noe som betyr at det er et problem et sted mellom girstang og out-put drivverk. Lav Glidemiddel

En bil manuell girkasse bruker en spesiell høy viskositet girolje, i motsetning til at i veivhuset. Når viskositeten nivå tynner ut, og mister sine smørende egenskaper, spesielt under høy temperatur. Girene kan ikke rotere på akslene riktig, produserer friksjon som kan fremme vanskelig skiftende eller et kjøretøy som ikke vil gå i gir. Skitne, lav eller forurenset girolje kan ha samme effekt.
Trepunktshydraulikk og kabler

stick shift på en manuell girkasse forbinder med trepunkt stenger og kammer knyttet til side tilfelle av overføringen. Stengene og cams har mutter og bolt festene, eller splittpinner, som holder dem på plass. Hvis disse festene blir løse, den skiftende dynamiske endringer og forårsake feilinnretting og ikke-aktivering av spakene. Ingen smøring og ødelagte eller frittliggende trepunkt stengene vil gjøre skiftende vanskelig eller umulig. Kjøretøy som har skiftende kabler, som trekker på skiftende gaffel til å skifte gir, kan nekte å skifte når en tørr kabel binder innenfor sin skjede eller strekninger utover maksimal toleranse.

Synchronizers
med

samtidighet tannhjul har samme dimensjoner som de indre overføring tannhjul, men bare tynnere. De retardere hastigheten av hoveddrevet, ved å danne en "maske" for å bygge bro til et annet gir. De fungerer som små overgang tannhjul for å tillate en jevn skift. Hvis de små synkroniseringsinnretninger tennene har blitt slitt eller ødelagt av, vil det resultere i en hard eller ingen-shift tilstand, noen ganger ledsaget av en hørbar skrapelyd. Det er ganske vanlig for en samtidighet å mislykkes, noe som fører til en skiftende problem i bare ett gear.
Clutch og trykkplate

Når clutch engasjerer, det gjelder kraft på trykkplaten, slår som svinghjulet. Broken trykk plate fjærer eller en slitt eller feiljustert plate kan føre til en vanskelig eller ikke-shift tilstand. En slitt clutch plate, eller en forurenset med fett eller olje, kan føre til en generell til alvorlig glidning og hindre forover eller bakover bevegelse av kjøretøyet.
Motor og girkasse Mounts
< p> Vanligvis to motorfester holder motoren på plass mens en overføring mount sikrer halen akselen eller overføring saken. Motor og girkasse mounts har tykke gummidempere som gir mulighet for motorens dreiemoment og stress samtidig holde motoren på linje med overføringen. Når festene bryte på ethvert sted, fører det til en forskyvning og bindende. Bindingen kan bøye overføring båndet, noe som gjør skiftende vanskelig i en eller alle tannhjul. En tung "thunk" lyd, som følger utgivelsen av clutch på lavt gir, betyr vanligvis en dårlig mount.
Gear Tenner

En manuell girkasse som har brutt eller chipped viktigste tannhjulene kan slipe eller nekte å engasjere seg i gir hvis skaden har vært omfattende. Dette problemet innebærer girene på de viktigste klyngen akselen og kan være ganske dyrt å reparere.
Clutch Master eller Slave Cylinder

clutch master eller slave sylinder er hydraulisk operert komponenter som gjør at hydraulisk kraft, via clutchpedalen, å presse en stang mot clutch gaffel. Clutchen gaffel aktiverer deretter trykkplaten. Hvis clutch master eller slave sylinder blåser en sel og lekkasjer væske, gjør det luft inn i systemet. Luften produserer en ikke-fast, svampete clutch pedal respons. Hvis for mye luft som finnes i stedet for den hydrauliske væsken, vil clutchen ikke delta i det hele tatt, noe som fører til et skift-ingen betingelse. Vanligvis vil alle girene bli berørt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68072.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer