Hvordan sjekke en ledningsettet

Feilsøking bil elektriske systemer er en prosess med prøving og feiling. Ved å følge ledningen fra enheten til kilden kan du inspisere tilstanden av kabelen isolasjon underveis og teste hver tilkobling. Denne prosessen med eliminering fører deg til å finne ut hvor problemet ligger. Når du har problemet snevret ned du kan gjøre de nødvendige reparasjoner for å fullføre krets. Med en 12-volt test lys og litt tålmodighet kan du fikse nesten alt elektrisk problem. Du trenger
12-volt test lys
Vis flere instruksjoner
en

Vri tenningsbryteren til "Strøm på"-posisjon.
2

Koble alligator klipp på 12-volt test lys til noen metallet på bilen. En bil elektriske systemet bruker metall kroppen som en felles plattform for alle enheter.
3

Koble sele fra enheten og sondere bart metall forbindelser med 12-volt test lys probe. Hvis testen lyser du har strøm på den tilkoblingen. Hvis du oppdager makt på sele som festes til enheten, men enheten ikke slår seg på, er det mest sannsynlig ødelagt og må byttes ut.
4

Følg ledningen langs banen ser nøye på betingelse av kabelisolasjonen dekselet. Hvis du oppdager områder der bart metall ledningen er eksponert, foreta de nødvendige reparasjoner. En eksponert lederen fører et kort når det kommer i kontakt med metallet kroppen av kjøretøyet.
5

følge kabelen til sin første tilkobling. Koble sele og teste bart metall kontaktene på kilden side med 12-volt test lys. Hvis du oppdager strøm på kilden siden av wire, men ingen etter, reparere tilkoblingen.
6

Fortsett å følge ledningen sjekke isolasjon og hver tilkobling på veien til du finner problemet området.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68016.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer