Hvordan Test en tomgangsarmen

En tomgangsarmen brukes på biler som er utstyrt med et parallellogram styring linkage system for å støtte passasjersiden av sammenhengen og vedlikeholde toe vinkel. Når medløperarmen sliter ut toe vinkel endringer når bilen er slått mens du kjører . Denne tilstanden vil føre til overdreven dekkslitasje , rystende og dårlig håndtering . Testing av medløperarmen tilstand er grei å bruke vanlig fjæring og styring testing teknikker . Du trenger
Hjulklosser
Floor jack
Jack står
Vis flere instruksjoner
en

Sett på parkeringsbremsen fast og plasser bremseklosser bak bakhjulene. Hev og støtte fronten av kjøretøyet ved hjelp av et gulv jack og jack står plassert under rammen . Senk kontakten til bilen hviler på tribunen.
2

Finn medløperarmen på passasjersiden av styringsgruppen kobling. Medløperarmen er boltet til rammen av kjøretøyet og styringsgruppen center link. Midterste linken er den lange stanga som går fra Pitman arm på styremaskin boksen til dagdriver arm og begge tie - stengene er festet til det også .
3

tak sentrum knytte nær medløperarmen med din sterke hånd og push-up på linken. Industristandarder kreve erstatning dersom medløperarmen har noen merkbar bevegelse når rimelig hånd kraft.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68000.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer