Slik feilsøker nøling i en 1999 GMC Sierra Truck

En 1999 GMC Sierra lastebil har en innebygd diagnose (OBD) datamaskin som vil oppdage og diagnostisere problemer med lastebil. Nøling i motoren kan være forårsaket av en svikt i en rekke systemer, og OBD vil slå på check engine lyset når det er nødvendig for å gi deg beskjed hvis bilen har et problem. En enkel datamaskin diagnose vil gi deg en kode som kan lastes ned og tilpasses de feilsøking koder i brukerhåndboken for å finne ut hva problemet er med Sierra. Du trenger
OBD auto diagnostisk verktøy
1999 GMC Sierra instruksjonsboken
Vis flere instruksjoner
en

Finn og fjern dekselet fra sikringsboksen på 1999 GMC Sierra. Finn flere pin OBD port på datamaskinen for ditt kjøretøy i sikringsskapet. Plugg den diagnostiske skanning verktøy inn i porten og vri om nøkkelen mot høyre, men starter ikke motoren.
2

Slå på diagnostisk verktøy, per produsentens anvisninger, og vent til det å laste ned trøbbel kode. Verktøyet vil vanligvis si "OK" eller noe tilsvarende når koden er riktig lastet ned.
3

Koble verktøyet fra havnen og erstatte lokket på sikringsboksen. Scroll ned på menyen på diagnostisk verktøy til der det står "hente koden." Finne koden eller koder som er lagret i datamaskinen som er kilden til motoren nøling problem.
4

Match disse nedlastede koder til feilsøking koder i din GMC Sierra brukerhåndboken for å finne ut hvilke problemer datamaskinen har diagnostisert. Reparere eller erstatte disse delene som trengs.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67979.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer