Slik feilsøker Motorkode E27

Det er farlig å ignorere motor feilkoder videreformidlet av On-Board Diagnostic sentrum i nyere biler. Iverksette tiltak for å feilsøke motoren feilkoder umiddelbart. Det er nyttig å holde en liste over feilkoder rundt, fordi hver enkelt betegner et problem med bilen. Når diagnostisk senter releer engine error 27 kode, et problem med forbindelsen mellom motorens effekt modul og drivstoff injektor har oppstått. Du må teste tilkoblingene for en åpen krets eller høy motstand ved hjelp av en digital volt ohm meter og gjøre reparasjoner. Du trenger:
Digital volt ohm meter
Transformator fett
Jumper ledninger
Bruksanvisning
Vis flere instruksjoner
en

Se eierens manualen til bilen din for kabling skjematisk, og deretter isolere en krets mellom drivstoff injektor og kraftforsyning for testing. Sett DVOM verktøy til 13,0 V.
2

Hook startkabler ledninger eller testledninger mellom en test wire for kretsen på kontakten på drivstoff injektor og andre enden av ledningen i kontakten på strøm modul for å teste for en åpen krets. En normal lesing skal måle rundt 12,0 V. Hvis DVOM verktøyet leser "OL" for åpen linje, så du har en åpen krets.
3

Bytt ledningsnettet eller stram wire-pins på kontakten mellom drivstoff injektor-og strømmodul å korrigere åpen krets og tømme motoren feilkode.
4

Kontroller at DVOM meter tilkoblinger er sikre. Retest. Bruk avlesningen til å fastslå om det er høy motstand i kretsen. Hvis telleverksavlesning over 11,5 V, men under 13,0 V, så er det høy motstand på kretsen.
5

Rengjør og smør noen korroderte kontakter med den dielektriske fett å korrigere høy motstand og fjerne motor feilkode.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67964.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer