Slik feilsøker en GM 4,3-liters

GM 4,3-liters biler laget etter 1995 kommer med et datasystem for å bidra til å regulere bilen og å informere føreren når det oppstår problemer. Ombord datamaskin (OBD) kan skannes for å finne et problem med motoren. Evnen til å identifisere et problem raskt kan spare tid og penger, og gjøre det mulig for sjåføren å fullføre en reparasjon effektivt. Du trenger
Auto diagnostisk skanner
Bruksanvisning
Vis flere instruksjoner
en

Finn sikringsboksen (du kan se i manualen) på bilen din og fjern dekselet.
2

Plug den diagnostiske skanning verktøyet inn i 16-pinners datalink kontakt (DLC) utløp port plassert i sikringsskapet. Trykk det godt på plass, men ikke tving den. Hvis det ikke passer riktig første gang, fjerne og flytte skanneren slik at den plugges inn i porten riktig.
3

Sett nøkkelen i tenningen til "On", men gjør Ikke start motoren. Slå på skanneren og vente på den diagnostiske kontrollen skal være ferdig. Koble fra og fjern skanneren og sett på dekselet til sikringsboksen.
4

Åpne feilkoder (DTC) på skanneren ved hjelp av instruksjonene på diagnostisk skanneren. Hente den lagrede koden. Matche denne lagrede koden til at i brukerhåndboken for å finne problemet OBD datamaskinen leser.
5

reparere eller erstatte deler som trengs for å sikre forsvarlig drift av motoren.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67956.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer