Saab 9.3 Feilsøking

Feilsøking problemer med Saab 9.3 kan være en svært frustrerende og tidkrevende prosess dersom du ikke vet hvilke områder å se på først. Bilprodusenter i dag nå utstyre sine biler med en innebygd diagnostisk datamaskin som gjør at både sjåfører og mekanikere til å skanne den diagnostiske system for feilkoder. Det er feilkoder gitt ut for hver unike komponent av bilen som har en sensor som er koblet til den diagnostiske datamaskinen. Du kan søke etter disse feilkoder for å finne ut hvilke deler som svikter, slik at du sparer tid i feilsøkingen. Du trenger
OBDII Kode Reader
Vis flere instruksjoner
en

Finn plasseringen av 9,3 's onboard diagnostiske port. Sjekk brukerhåndboken hvis du ikke finner det på egen hånd. Vanligvis er de diagnostiske portene plassert under rattet et sted i førersiden foten godt. Den bestemte plasseringen kan variere avhengig av hvilket år og generasjon at 9.3 er.
2

Sett nøkkelen inn i Saabs tenningen og vri den til "II" eller "III" posisjon, noe som vil henholdsvis enten slå på elektronikken, eller aktivere elektronikken og slå på motoren. Når du feilsøker noen problemer, kan det hende at motoren ikke kunne kjøre, så det er nok å slå den til den andre posisjon.
3

Sett inn koden leserens plugge inn den diagnostiske porten mens bilens elektronikk er slått på. Tillate koden leseren å skanne etter feilkoder som er tilstede i det diagnostiske systemet.
4

Se visningen av koden leseren som skanner den for feilkoder. Skriv ned en liste over feilkoder som vises på skjermen.
5

Kontakt din lokale Saab-forhandler, auto deler butikken, eller lokale Saab mekaniker og forklar at du har problemer med dekoding feilkoder på Saab . Hver av disse tre ressursene vil kunne gi deg de spesifikke deler som er knyttet til hver feilkode, slik at du kan bestemme hvilke deler må skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67939.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer