Feilsøking av en GM Truck

General Motors er en stor bilprodusent med flere merkenavn som faller inn under deres paraply, inkludert Chevrolet. De mange forskjellige pickup-modeller bruker samme generell feilsøking prosess for å finne felles problemstillinger. Pickups produsert etter 1995 krever en elektronisk leser for å kommunisere med datasystemet og å teste sensorene. Alle pickups er utsatt for vanlige motor og girkasse problemer som krever individuell del erstatning, men store problemer må vedlikeholdes og repareres av en erfaren mekaniker. Du trenger
Voltmeter
Jumper kabler
Stikknøkkel
Diagnostic leser
Vis flere instruksjoner
en

Vri om nøkkelen og starte lastebil. Dersom kjøretøyet er helt død, feste en spenning meter til batteriet for å teste batteriet og dynamoen. Hvis volt avlesningen er under 12, kan du bruke startkabler og en kjører bil for å lade batteriet. Start lastebil. Hvis problemet vedvarer, må du bytte ut batteriet. Hvis det nye batteriet svikter erstatte dynamoen. Dette problemet er mer vanlig i eldre modeller og kalde miljøer.
2

Rengjør drivstoff injektorer eller forgasser om motoren skrur men vil ikke starte. Også bytt tennplugger og glødeplugger på diesel modeller. GM lastebil som skrur uten å starte mangler drivstoff eller gnisten til å lage forbrenningen i motoren.
3

Test starteren hvis lastebilen har makt, men motoren er død. Starteren på de fleste GM lastebiler er sentrert under baksiden av motoren og du må skyve under lastebilen for tilgang. Bruk en pipenøkkel til å fjerne de to forrett bolter og teste starteren på en bil butikk.
4

Drive lastebilen for å teste motorytelse og overføring. Hvis motoren spytter, er drivstoffpumpen svakt og må byttes. Hvis sendingen hopper tannhjul, nøler før skiftende eller unnlater å skifte, må du skylle væsker og test igjen.
5

Plug en diagnostisk leseren inn i modeller produsert etter 1995. Uttaket er plassert under førersiden dash. Vri nøkkelen til makten lastebilen og slå på leseren. Gi leseren å kommunisere med datamaskinen og evaluere alle sensorene. Erstatt alle dårlige sensorer for optimal ytelse fra pickup. Dårlige sensorer vil først og fremst påvirke motor og bremser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67907.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer