Slik feilsøker en '97 Chevy Surge

overspenning oppstår når motoren plutselig turtall høyere uten at gasspedalen blir deprimert. I en 1997 Chevy, kan dette være forårsaket av en rekke ting: Motoren kunne spontant surge på grunn av en feil forgasser, skitne drivstoff linjer, slam i motoroljen, feil turbolader eller en kortslutning i det elektriske systemet. Det er best ikke å kjøre en bil som er fosser før det er løst, på grunn av faren for utilsiktet akselerasjon. Instruksjoner
en

Park bilen, slå av motoren og sett i nødbremsen. Løft panseret, finn luftinntak og inspisere den for å ha hindret rusk. Hvis noe er fanget i røret da motoren kan få varierende mengder luft. Fjern hindringen fra luftinntaket røret og satt i et nytt luftfilter som det vil ha fått tettet også.
2

Inspiser forgasseren for skade hvis Chevy har en. Hvis forgasseren ventilene er forskjøvet brensel blir matet til motoren ujevnt. Hvis du bil har direkte innsprøytning, inspisere drivstoff linjer for lekkasjer og føler seg sine rør for blokkeringer. Dette kan føre til at motoren bli utsultet på gass en del av tiden, men deretter skifte til å tillate en plutselig tilstrømning av drivstoff skape en bølge.
3

Kontroller batteriet og den elektriske ledninger for noen korrosjon. Hvis det blir utsatt metall ledninger da det elektriske systemet kan bli kortslutning på motoren, noe uberegnelig avfyring av tennplugger. Se etter skum på batteriet, som oppstår når syre har begynt å spise ute batterihuset. Har skiftet batteriet når dette skjer.
4

Inspiser turbo bolig hvis du motoren har en turbolader. Den turbo boliger er en kaffe-can-size stålsirkel plassert halvveis langs luftinntak, og er boltet til eksosmanifolden. Dersom turboladeren er skadet, kan det være over-pressurizing avfyring kammer. Kontroller at kontrollen ledningen er plugget inn og ikke er skadet. Inspiser eksos manifolder for skader i tillegg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67903.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer